Çeşme'de pati parkların sayısı artıyor

Çeşme'de pati parkların sayısı artıyor

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran Hacımemiş, Ilıca ve Çiftlikköy’de olmak üzere 3 adet Pati Park daha açtı.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Çamlık Yolda hayata geçirdiği Patipark’ın ardından Alaçatı Hacımemiş, Ilıca Celal Bayar ve Çiftlikköyde olmak üzere toplam 3 Patipark’ı daha hizmete açtı.

Çeşme Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından tasarlanan yaklaşık 3’er bin metrekare alanda, köpekler için 7 farklı aktivitenin yer aldığı köpek eğitim parkuru, kum havuzu ve köpek tasma çıkarma alanı yer alıyor. Hayvanseverler için bank olan parkta köpekler için ise tahterevalli, köpek eğitim sehpası, ev figürlü tünel geçit, çift atlama ekipmanı, değişen yükseklikten atlama aparatı, ipli atlama çemberi ve slalom set mevcut.

cesmede-kopekler-icin-3-patipark-daha-hizmete-girdi1.jpg

PARKLARIN YAPIMINA DEVAM EDİLECEK

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, hayvanseverler tarafından yoğun ilgi görmesi üzerine Pati Parkları ilçe geneline yayacağının müjdesini verdi. Göreve geldiği günden bu yana bir çok projeyi hayata geçiren Oran, “Hayvan barınağımızı yeniledik, sokak hayvanlarımız için İsmail Ekmekçioğlu Ücretsiz Veteriner Kliniğimizi hayata geçirdik, şimdi de can dostlarımız için Pati Park’ları Çeşmemiz’e kazandırıyoruz. Hayvanseverlerimiz minik dostlarına burada eğitim vererek, aynı zamanda onlarla keyifli vakit geçirebilecek. Çeşme can dostlarımızla birlikte çok daha güzel, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman onların yanında olacağız. Pati Parklarımız şimdiden Çeşmemiz’e hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

cesmede-kopekler-icin-3-patipark-daha-hizmete-girdi3-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.