Çeşme’de tatilcilerin yeni gözdesi Lagada

Çeşme’de tatilcilerin yeni gözdesi Lagada

Lagada Restoran, Alaçatı Port içerisinde ki muazzam konumuyla misafirlerini ağırlıyor. Alaçatı Port'ta adeta bir tabloyu andıran manzarasıyla Lagada, damak tadına düşkün tatilcilerin gözdesi haline geldi.

Alaçatı Port'un eşsiz manzarasına en hakim noktada, bir gemi güvertesinde yemek yeme hissi uyandıran Lagada’nın mutfağında, geleneksel mezelerden farklı ara sıcaklara, balık çeşitlerinden kabuklu deniz ürünlerine uzanan, muhteşem lezzetler her gün misafirleriyle buluşuyor. Usta ellerde muazzam lezzetlere dönüşen deniz ürünleri ile, Lagada’nın büyüleyici manzarası eşliğinde, dostlarınızla keyifli güzel bir gün geçirebilirsiniz. Ara sıcaklarda bir hayli iddialı olan Lagada’da, özellikle mantar soslu paçero ve patlıcan yatağında hellimli levrek, yiyenleri büyülüyor. Lezzet serüveni bunlarla da bitmiyor; bademli lahos, levrek gözleme, enginarlı balık, chili soslu çıtır karides, karidesli içli köfte, sebzeli kaşarlı julyen balık köfte, sacta kuşkonmazlı karides ve sacta balık kavurma öne çıkan ara sıcaklardan.

 

Lagada’nın Ege ve Girit’e özgü soğuk mezelerinin arasında isli balık pastırması ise mutlaka denenmeli. Makul fiyatlarda muhteşem lezzetler sunan Lagada’nın enerji dolu güler yüzlü personeli ise misafirlerini evlerinde gibi rahat hissetmelerini sağlıyor. Bu yaz adından sıkça söz ettiren Lagada, ünlü isimlerinde uğrak yeri. Televizyon dünyası ve dizilerin tanınmış isimlerinden, futbol sahalarının başarılı oyuncularına kadar birçok ünlüyü de misafir eden Lagada’nın ünü, her geçen gün kulaktan kulağa yayılıyor. Her gün, günlük taze balık çeşitlerinin sunulduğu restoranda yemeğin üzerine bir Lagada klasiği olan dondurmalı bal badem istemeyi unutmayın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.