Çeşme'de yakalandı! Resmen cephanelik

Çeşme'de yakalandı! Resmen cephanelik

Üzerlerinde ve araçta 5 adet tabanca ve 2 adet el bombası bulunduran 4 kişi yakalandı.

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü’ nden Operasyon. Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri üzerlerinde ve araçta 5 adet tabanca ve 2 adet el bombası bulunduran 4 kişiyi yakaladı. 4 kişi tutuklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

"Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 15.08.2016 tarihinde saat 23.00 sıralarında Ilıca Mahallesi 5077 Sokak üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan 34 XX XXXX plaka sayılı aracın içerisinde bulunan Ş.D.(30), E.E.(37), V.A.(35) ve S.H. isimli şahısların yapılan üst aramalarında 5 adet tabanca, bu tabancalara ait şarjörler ve toplam 254 fişek bulunması üzerine şahıslar yakalanmıştır. Araçta yapılan aramada ise aracın gizli bölmesine saklanmış 2 adet taarruz tipi el bombası ve 198 adet fişek ele geçirilmiştir.

S.H. hakkında yapılan incelemede şahsın ibraz ettiği ehliyetin sahte olduğu gerçek kimliğinin ise K.D.(28) olduğu tespit edilmiştir.

E.E. ile yapılan görüşmede Sarallar Grubunun mensubu 2 kişi tarafından Sedat ŞAHİN’ in adamı olarak bilinen Harun ERYILMAZ’ ın 2005 yılında öldürüldüğü ve Saralların tatil amaçlı Çeşme de olduklarını öğrenmeleri üzerine intikam almaya geldiklerini beyan etmiştir. 

E.E., Ş.D., V.A. ve K.D. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.