Çeşme'deki cinayet davasında iki tutuklama

Çeşme'deki cinayet davasında iki tutuklama

Çeşme Alaçatı’da eğlence merkezi önünde Alpay Kalyon’un bıçakla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 21 Ağustos'ta Alaçatı Mahallesi'ndeki bir eğlence merkezi önünde iki grup arasında çıkan kavgada Alpay Kalyon'un bıçakla öldürülmesine ilişkin gözaltında bulunan cinayet zanlısı F.B., kavgaya karışan M.T. ile şüphelilere yardım ettiği öne sürülen H.N'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden F.B. ve M.T. tutuklanırken H.N. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

900.jpg

Şüpheli F.B'nin emniyetteki ifadesinde, olay yerinin yanındaki eğlence merkezinde 3 kadın ile bir kişi arasında tartışma çıktığını, şüpheli kişinin kadınları darbettiğini, Alpay Kalyon'un ise kavgayı ayırmak için araya girdiğini, kendilerine de bağırıp vurduğunu öne sürerek kendini tutamayıp iş yerinden bıçak alarak olayı gerçekleştirdiğini anlattı.

cesme-deki-cinayet-davasinda-iki-tutuklama-114511.jpg

Polis, dün akşam saatlerinde eğlence merkezinde çalışan ve şüphelilere yardım ettiği öne sürülen H.N'yi gözaltına almıştı. Öte yandan dün emniyetteki işlemlerinin ardından otelin ve eğlence merkezinin sahibi olan C.G. ile otel müdürü O.S. işletme müdürü M.A. ve şüphelilerin bindiği aracın sürücüsü O.G. sevk edildikleri adliyeden adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.