Çeşme'deki silahlı saldırılara turizmcilerden tepki

Çeşme'deki silahlı saldırılara turizmcilerden tepki

Çeşmeli turizmciler, son günlerde Çeşme ve Alaçatı'daki bazı eğlence merkezlerinde meydana gelen, ölüm ve yaralanmayla sonuçlanan silahlı olaylara tepki gösterdi.

Çeşme ve Alaçatı'da, bir hafta arayla iki eğlence mekanına silahlı saldırı düzenlenmesi ve bir kişinin saldırıda hayatını kaybetmesi gündem oldu. Bu duruma turizmciler de tepki gösterdi.

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, konu hakkında açıklama yaparak, silahlı olayları kınadığını bildirdi. "Bu münferit olaylar, Çeşme'de yaşayan, yatırımı olan ve tatil yapan hepimizi derinden üzmüş ve Çeşme'nin turizmdeki değerlerini zedelemiştir" diyen Yakup Demir, "Çeşme’de arzulamadığımız münferit silahlı olayları kınıyoruz. Dileğimiz ve ısrarla isteğimiz; masmavi denizi, tertemiz havası, ünlü plajları, rengarenk Alaçatı sokakları ve birçok değerleri ve güzellikleriyle, Türkiye, hatta dünya turizmine hizmet veren bu güzel beledimizde, eli kanlı insanların her şekilde gelmesine, yatırım yapmasına, tatil yapmasına, mekan açmasına izin verilmemesini ısrarla yetkililerden talep ediyoruz. Bu konuda devletimizin polisine, jandarmasına, adli ve idari tüm kurumlarına güveniyor ve inanıyoruz. Bu kurumlarımızın, benzeri olayların tekrar etmemesi için de, etkili şekilde çalışacaklarından hiç şüphemiz yoktur" dedi.

aw013029-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.