Çeşmeli turizmcilerden Başkan Oran'a ziyaret

Çeşmeli turizmcilerden Başkan Oran'a ziyaret

Ünlü tatil merkezi Çeşme'de son günlerde meydana gelen silahlı olayların ardından Çeşmeli turizmciler, Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'ı ziyaret etti.

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir ve yönetim kurulu üyeleri, son günlerde Çeşme'deki eğlence mekanlarında meydana gelen, bir kişinin ölümü ve çok sayıda yaralanmayla sonuçlanan silahlı saldırı olaylarının ardından Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Çeşme Emniyet Müdürü Tolga Özel'e ziyarette bulundu. ÇEŞTOB Başkanı Yakup Demir ayrıca, Alaçatı Turizm Derneği Başkanı Necat Çelikok ile birlikte Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'ı da ziyaret etti.

aw016274-01.jpg

Ziyaretlerin ardından yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "'Mekana alırsınız, almazsınız, içeriye gireriz, giremezsiniz' dalaşmasının sonunda kavgaların çıktığı belirtilerek, "Olayların, hiçbir şekilde Çeşme’de konuşulmasından nefret ettiğimiz, mafya olaylarıyla uzaktan ve yakından ilgisinin olmadığını, hem kaymakamımız hem emniyet müdürümüz hem de belediye başkanımız açık ve net bir şekilde belirtti. İlgililerimizden bu konuda detaylı ve samimimi bilgi paylaşımları ve tabii ki bu münferit olayların bundan sonra tekrar etmemesi yönünde daha kuvvetli tedbirlerin alındığı ile ilgili de somut onaylar duyduk. Yıllarca tatildeki huzurun adresi Çeşme’de farklı bir şeyi düşünmemiz zaten mümkün değildi. Çeşme'de huzur hep önceliğimiz olacak" diye kaydedildi.

aw016274-02.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.