Çeşmeli vatandaşlar, Başkan Oran'ın karnesine 10 verdi

Çeşmeli vatandaşlar, Başkan Oran'ın karnesine 10 verdi

Sokak Kedisi isimli Youtube programı, Çeşme'de, vatandaşlara Belediye Başkanı M. Ekrem Oran'ın belediyeciliğini sordu. Vatandaşlar, Oran'dan memnuniyetini ve yeniden aday olması gerektiğini vurguladı.

MEDYA EGE - Sokak Kedisi isimli Youtube sokak röportajı programı, bu hafta Çeşme'de, Çeşmelilere Belediye Başkanı M. Ekrem Oran'ı sordu.

İlçeleri gezerek belediye başkanlarına karne verilen programda, Çeşme'de yaşayan vatandaşlara da Ekrem Oran'a karne notu verilmesi istendi. Vatandaşların çoğu Ekrem Oran'a 10 üzerinden 9 puan verirken, Oran'ın yeniden Çeşme Belediye Başkanı olması gerektiğine dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2023-12-03-133917.png

Bazı vatandaşlar Oran'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olması gerektiğine de işaret etti.

ekran-goruntusu-2023-12-03-133947.png

Öte yandan Çeşmeli vatandaşlara, Oran'ın çalışmalarını da soruldu. Vatandaşlar, Çeşme Meydanı, engelli bireylerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar, tarım çalışmaları, veterinerlik hizmetleri, festivaller gibi örnekleri vererek, Oran'ın halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışına sahip olduğunu dile getirdi.

ekran-goruntusu-2023-12-03-133957.png

Başkan Oran'ın her zaman sokakta, Çeşmelilerin yanında olduğunu söyleyen vatandaşlar, "Ekrem bizim çocuğumuz. Bizimle aynı sofrada oturur. Ekrem bizden biridir, bizim gibi biridir" cümleleri ile Başkan Oran'a sevgisini dile getirdi.

Öte yandan vatandaşlar Oran'ın kadın hakları çalışmalarında da kadın mücadelesinin yanında olduğuna dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum