Çeşmeliler müjde! Halk Eğitim Merkezinde e-sınav merkezi açıldı

Çeşmeliler müjde! Halk Eğitim Merkezinde e-sınav merkezi açıldı

Çeşme Halk Eğitim Merkezinin açtığı e-sınav merkezi sayesinde Çeşmeliler, ehliyet sınavı için İzmir merkeze gitmekten kurtuldu.

Çeşme Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Rıza Doğruyol, Çeşmelilere ehliyet sınavı için müjde verdi. Doğruyol, vatandaşların sınav için İzmir merkeze gitmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, girişimler sayesinde e-sınav merkezinin açıldığını duyurdu.

aw117772-01.jpg

Doğruyol, "Çeşme'nin ihtiyaçlarını düşünüp tetkik ettiğimizde, Çeşmelilerin e-sınav için İzmir'e gitmek zorunda kaldıklarını gördük. E-sınav merkezinin Çeşme'de açılabilmesi için gerekli girişimlerde bulunduk. E-sınav merkezi için halk eğitim merkezimizin giriş katını teklif ettik. Gelip incelediler. Önce sıcak bakmadılar; ancak ikinci gelişlerinde onay verdiler. Hazırlık sürecinin ardından Çeşme Halk Eğitim Merkezinde e-sınav merkezi açılmış oldu" dedi.

E-sınav merkezinin yaklaşık üç aydır hizmet verdiğini belirten Doğruyol, "Ehliyet sınavları artık buradaki e-sınav merkezinde yapılıyor. Artık sınav için İzmir'e gitmek gerekmiyor; ayrıca açık öğretim sınavlarının da e-sınav merkezinde yapılacağı bilgisi geldi" diye belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.