Çeşme'nin Yeni Aşkı: Amare Çeşme Hotel

Çeşme'nin Yeni Aşkı: Amare Çeşme Hotel

Amare Çeşme Hotel, Latince'de aşk anlamına gelen Amare adına uygun olarak konuklarına Çeşme aşkını yaşatacak.

Modern ve minimalist mimarisiyle Çeşme’nin merkezinde konumlanan Amare Çeşme Hotel, bahçesindeki yeşilin huzuru ve birbirinden leziz tatlarıyla doğayla iç içe keyifli bir tatil sunuyor.

Yöresel lezzetlerle hazırlanan taze ve zengin açık büfe kahvaltısında konuklarının farklı lezzetlerdeki peynir çeşitleri, taze ürünleri, yöresel tatları, hamur işleri, pişi, İzmir'e özel gevreği, menemen ve mevsim meyveleriyle güne zinde ve mutlu bir başlangıç yapmalarını sağlayan Amare Çeşme Hotel, 2 büyük havuzu, ücretsiz wi - fi ve konuklara ait kamera sistemiyle korunan özel otoparkıyla hizmet veriyor.

MİNİMALİST VE KONFORLU TATİL
Genel Müdür Yasemin Aktaş, minimalist ve modern tarzıyla dikkat çeken Amare Çeşme'de konuklara bir evde bulabilecekleri her türlü konfor sunduklarını belirterek, dileyenlerin bahçe ve havuz manzaralı odalarda rahat ve konforlu bir tatil geçirebileceklerini söyledi.

ÇEŞME'NİN ATMOSFERİ BAHÇEDE CAN BULUYOR
Amare Çeşme Hotel'in konuklara üst düzey konforlu bir ortam yarattığını kaydeden Aktaş, şunları söyledi: “Odalarımızdaki rahat ve ve özel atmosferin yanı sıra; bahçemizle de oldukça iddialıyız. Yemyeşil bahçemizin içinde iki büyük havuzumuz bulunuyor. 5 odamızın ise direkt havuz bağlantısı var. Çeşme'nin büyüleyici atmosferiyle yanyana geldiğinde otelimizin en büyüleyici köşesi bahçemiz diyebiliriz. Güneş ve havuzların tadının çıkarılacağı bahçede ise gün boyu lezzetli atıştırmalıklar, alkollü ve alkolsüz soğuk içecekler ve özel kahvelerimizle ziyaretçilerimiz tatilin keyfini çıkarıyor. Sağlıklı yaşam ve spora da önem veriyoruz; otelin en üst katında bulunan toplantı salonunda dileyenlere özel eğitmenler eşliğinde pilates dersleri de vereceğiz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.