Çeşme'ye 3 milyon dolarlık otel yatırımı

Çeşme'ye 3 milyon dolarlık otel yatırımı

İzmirli Pi Yapı firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, dünyanın gözde tatil merkezlerinden olan Çeşme'de 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı hazırlığı içinde olduklarını söyledi.

Çeşme Ovacık'ta deniz ve Sakız adası manzaralı özel bir butik otel inşaatına birkaç ay içinde başlayacakları bilgisini veren Aydın Ovacıkta bu konsepte sahip bir otel olmadığı için bu yatırıma karar verdiklerini dile getirdi.

Eşsiz deniz ve Sakız adası manzaralı özel bir butik otel inşaatına birkaç ay içinde başlayacakları bilgisini veren Aydın, “Ovacıkta Çeşme'de bulunmayan farklı bir konsepte sahip özel bir projeye hayat vereceğiz. 20 odalı bu butik otelde konuklarımıza Vip hizmet sunmak istiyoruz. Yılın 12 ayı boyunca keyfili vakit geçirmek için özel tasarlanan bu projenin mimarisi Turgut Çıkış'ın imzasını taşıyor. Huzur ve konforu ön planda tutan bir anlayışla hizmet verecek olan otelimizde hamam, spa, sauna restoran ve bar gibi hizmetleri bir arada sunacağız. Her odanın balkonunda yer alacak jakuzi ve şömine ile deniz manzarasının tadını kış aylarında da keyfli şekilde deneyimleyebileceksiniz. Projeye önümüzdeki Eylül ayı gibi başlamayı düşünüyoruz. 2022'nin Haziran ayında ise hizmet vermeye başlayacağız. Otelimiz, kaliteli hizmet anlayışıyla bölgeye ayrı bir değer katacak” diye konuştu.

hali̇m-aydin.jpg

ÇEŞME TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEN İLGİ GÖRÜYOR

Küçük yaşlardan beri çalışma hayatının içinde olduğunu ve 15 yaşında boyacı olarak başladığı meslekte şimdi bir inşaat firması sahibi olduğu için gururlu olduğunu söyleyen Halim Aydın bu başarısında eşi Neşe Aydın'ın önemli payı bulunduğunu ifade etti.

Pi Yapı olarak sürekli yatırım ve proje geliştirmek için çalıştıklarını kaydeden Halim Aydın, şöyle devam etti: “ Erzurumda doğdum, sonra İzmire gelerek 15 yaşında inşaat boyacılığı ile mesleğe başladım. Farklı şirketlerde ve şehirlerde yıllarca çalıştım. Çalışmayı çok severim; güneş doğmadan kalkarım. Yatak odamda güneş yüzü görmedim diyebilirim. Daha sonra firmaların taşeron inşaat işlerini yapmaya başladım. 2017 yılında Pi Yapı firmasını kurdum. İzmir ve Manisa da kurumsal büyük sanayi firmalarının fabrikalarının yapımını gerçekleştirdim. Şu anda Çeşme Ovacıkta Pi Toscana evlerinin yapımını sürdürüyorum. Ovacıkta eski Alaçatı taş evlerinin konseptine sahip projemizde 3 adet villa bulunuyor. Konutlar önümüzdeki Haziran ayında tamamlanacak. Konutlar daha tamamlanmadan ilgi görmeye başladı. Çeşme bana göre çok önemli bir bölge Türkiye turizminin başkenti olmaya aday. Şehir dışından yoğun talep görüyor. Bunda müstakil yaşamı tercih eden ve pandemiden uzak yaşamak isteyenlerin payı büyük. Çeşme'de hala yapılacak çok iş var. Önümüzdeki yıllarda turizm sektöründe farklı yatırımlara da imza atmak istiyorum. Bu süreçte eşim Neşe Aydın benim en büyük destekçim oldu. Kenan Kaan ve Emin adlı iki oğlumuz var. İş yaşamımda kimi zaman yaşadığım en olumsuz anlarda bile bana destek oldu. Bu başarımda onun da önemli payı bulunuyor”

Firma olarak 100 kişilik bir aile olduklarını vurgulayan Aydın, yeni projeler için durmadan çalıştıklarını ve İzmirde lüks bir site yatırımı yapmak için de hazırlıkları sürdürdüklerini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.