Cesur Turgay'dan o haberlere tepki!

Cesur Turgay'dan o haberlere tepki!

4 dünya ve 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kick boksçu Cesur Turgay, hakkında çıkan haberlere tepki göstererek açıklamada bulundu.

Cesur İnşaat'ın sahibi İşadamı ve sporcu Cesur Turgay yazılı olarak yaptığı açıklamada şunları belirtti;

"Geçtiğimiz günlerde eşim ve çocuklarımla seyir halinde iken can ve mal güvenliğini hiçe sayarak trafikte taşkınlık yapan bazı şahıslarla olan tartışma olayında kastı aşan haberler yapıldığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. 

Sporcu ve işadamı kimliğimle kamuoyunda tanınan, yasalara saygılı bir insanım. Geçmişte meşru müdafaa çerçevesinde ve özellikle tamamen savunmaya yönelik bazı kavgaların olduğunu ben de kabul ediyorum. Ki bu hususta adli makamlarda haklılığım kanıtlandığından kendim dahi sosyal medyada paylaşımlarda bulundum. Ancak kimi basın mensuplarınca kavgacı, güç ve gövde gösterisi yapan biri olarak lanse edilip kişilik haklarımı zedeleyici haberlere karşı en kısa zamanda yasal süreci avukatım vasıtasıyla başlatacağımı bildirerek bu açıklamayı yapmayı uygun buldum.. Hepinize desteğinizden dolayı tek tek teşekkür ederek süreç hakkında bilgilendireceğimi duyurur saygı ve sevgilerimi sunuyorum..."

whatsapp-image-2019-08-02-at-21.59.28.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum