Çetin Emeç’te Resim Sergisi

Çetin Emeç’te Resim Sergisi

Mürüvet Doğan ve Atalay Doğan çiftinin birlikte hazırladıkları suluboya sergisi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Çetin Emeç Sanat Galerisi’nde açılan ve doğa yaşamını konu alan sergide birbirinden güzel eserleri görmek mümkün.

Resimlerinde suluboyanın transparanlığını,  köy yaşamını, insanı ve doğayı anlatmayı tercih eden Doğan çiftinin, Uluslararası Suluboya Ressamları Derneği’ne üyelikleri bulunuyor. Bireysel ve karma alanda olmak üzere pek çok sergi açarak ödüller kazanan Doğan çiftinin suluboya sergisi 6 Ocak 2017 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.
MÜRÜVET DOĞAN KİMDİR?
1964 yılında İzmir’de dünyaya gelen Mürüvvet Doğan, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Anabilim Dalı Resim Bölümünde yüksek lisansını tamamlayan sanatçı, ilk kişisel sergisini 1999 yılında açtı.  Birçok sergide ödülü bulunan Doğan, çalışmalarını Konak’ta bulunan “Mürüvvet Doğan Art” adlı resim atölyesinde sürdürüyor.
ATALAY DOĞAN KİMDİR?
Atalay Doğan,1956 yılında Kars’ta doğdu. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü mezunu olan Atalay Doğan, İzmir Defterdarlığı’nda ve İzmir Vergi Dairesi’nde görev aldı. 1993 yılında sanat çalışmasına başlayan ressam, eşi Mürüvvet Doğan gibi pek çok sergide eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.