Çetin: "Gazilerimizi minnetle anıyoruz"

Çetin: "Gazilerimizi minnetle anıyoruz"

İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Şadi Çetin 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Şadi Çetin 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı yazılı mesajında;

“Bugün bu topraklarda varlığımızı sürdürebiliyorsak bunu ülkemizin toprağını, birlik ve bütünlüğünü canları pahasına koruyan şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.

Yaşadığımız cennet vatanımız, şehit ve gazilerimizin kahramanlıkları sayesinde bizlere miras kalmıştır. Bu vatan kahramanlık destanlarıyla var olmuştur. Gururlu ve haklı mücadeleleriyle vatanın bütünlüğünü, milletin selametini sağlayan kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyoruz.

Biliyoruz ki bu topraklar kolay kazanılmadı. Bu vatan milli mücadele ile çok badireler atlattı. Milletimizin bölünmez bütünlüğünü canı ve kanı pahasına savunup, bugünlere gelmemizi sağlayan aziz vatan evlatlarına şükran duyuyor, gazilerimizin ve şehitlerimizin ailelerinin gururuna ortak oluyoruz.

Bugün asla kederli bir gün değil; aksine şanlı tarihimizin kıvanç günüdür.

19 Eylül Gaziler gününde; başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, canlarını ortaya koyan, şehitlerimizi ve gazilik rütbesine yükselen kahramanlarımızı şükran, saygı ve minnetle anıyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.