Çetmen Mobilya'nın Kampanyası'na Büyük İlgi

Çetmen Mobilya'nın Kampanyası'na Büyük İlgi

Çetmen Mobilya düzenlediği kampanya ile beraber tüketicilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Küçük ev aletleri, beyaz eşya, halı ve aksesuarlarda “ilk 3 ay ödemesiz ve 24 ay vadeli” kampanyaya, ÇETMEN müşterileri büyük ilgi gösterdi. 

Düzenlediği kampanyalarla her zaman önce müşterilerinin cebini düşünen ve tüm ürün gruplarını uygun fiyatlarla sunan ÇETMEN, çok konuşulacak bir kampanyaya daha imza attı.

Beyaz eşya ve elektronik ürünler, küçük ev aletleri, halılar ve ev tekstil ürünleri ile aksesuarlarda geçerli kampanya dâhilinde birçok ürün hem rakipsiz fiyatlarla, hem de taksit seçenekleriyle sunuluyor.

Kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan ÇETMEN Genel Müdürü Merve Çetmen, “ÇETMEN olarak büyümemizi tüm hızıyla sürdürüyoruz. Yılın son ayları özellikle beyaz eşya, küçük ev aletleri, halı ve aksesuar gibi ürünlerin satışlarında artışın olduğu bir dönem olarak öne çıkıyor. Biz de bu ürün gruplarında, hedeflerimiz doğrultusunda artış öngörüyoruz. Bu yüzden mobilya gruplarında yaptığımız ‘3 ay ertelemeli’ kampanyamızı, müşterilerimizden gelen yoğun istek üzerine diğer ürün kategorilerinde de uygulamaya başladık. Düzenlediğimiz kampanya dâhilinde, mobilya grupları dışında bu ürün kategorilerine de yoğun ilginin gösterilmesinden son derece mutluyuz. Elbette devam eden kampanyamız süresince, tüm ürünlerin ‘24 aya kadar vadeli’ ve ‘elden taksitli’ olarak sunulması, müşterilerimiz arasında heyecanla karşılandı. Taksitlerin ‘3 ay ertelemeli’ olması ise büyük bir avantaj” dedi.  

Çetmen’de kendi fabrikasında ürettiği mobilya grupları başta olmak üzere, beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, halıdan aksesuara ve ev tekstilinden cep telefonuna kadar çok sayıda ürün çeşitliliği bulunuyor. 


   


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.