ÇEVİK, DENİZ SEKİ’NİN SÖZÜNÜ 11 YILDIR BEKLİYORUM

ÇEVİK, DENİZ SEKİ’NİN SÖZÜNÜ 11 YILDIR BEKLİYORUM

Single’ların yanısıra sahnelerin de vazgeçilmez sesi olan Mehmet Çevik, Türkiye tarafından ilk kez 2007 yılında katıldığı ‘Bir Dilek Tut’ isimli ses yarışmasıyla tanınmıştı.

Her yarışmacının ünlü bir sanatçı koçu eşliğinde şarkı seslendirdiği ve birincinin hayalinin gerçekleştiği yarışmada Mehmet Çevik’in hayali ise Bursa’daki Saniye Rıza Kız Yetiştirme Yurdu’na bir bilgisayar odası yapılmasıydı. 
deniz-seki.png 

‘Bir Dilek Tut’ta usta sanatçı Semiha Yankı’nın koçluğunda yarışan Mehmet Çevik, o dönem jüri üyesi olan Deniz Seki’nin kendisine verdiği sözü tam 11 yıldır tutmasını bekliyor. Mehmet Çevik, “Deniz Seki beni yarışmada en çok eleştiren isimdi. Fakat o zaman bana canlı yayında, milyonlarca insanın şahitliğinde; ‘Bir albüm yap, sana kendi yazdığım bir şarkımı vereceğim’ diye söz vermişti. Tam 11 yıl oldu, Deniz Seki’nin şarkısını söylemek nasip olmadı.” dedi.
 
Ancak Deniz Seki’nin yaşadığı zor günleri üzülerek takip ettiğini söylemeden edemeyen Mehmet Çevik, ünlü sanatçının her zaman yanında olduğunu belirtti. Deniz Seki’nin özgürlüğüne kavuşmasına çok sevinen Mehmet Çevik, “Deniz Seki elbette yaşadığı bunca olayın üzerine bana verdiği sözü unutmuştur. Hiç önemli değil. O yeter ki mutlu ve özgür olsun. Umarım bir gün yeniden bir araya geliriz ve onun bir şarkısını söylemek bana da nasip olur…” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.