"Çevre Dostu Hizmet Başarı Ödülü" sahibini buldu! 

"Çevre Dostu Hizmet Başarı Ödülü" sahibini buldu! 

Hacettepe Kongre ve Kültür Merkezi’nde  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı‘nın koordinasyonunda  Su ve Teknoloji Derneği (SUTEK) tarafından 6. Su ve Çevre Konferansı düzenlendi.



      

Düzenlenen konferansta  ‘Çevre Dostu Hizmet Başarı Ödülü’ ne Çağlak Veteriner Hizmetleri Limited Şirketi  Sahibi Veteriner Hekim Doğan ENSİVRİ  layık görüldü. Ensivri ödülünü alırken; ‘‘Öncelikle  hazirunı selamlıyorum,Su ve Teknoloji Derneği (SUTEK)’ Bilim kuruluna,beni böyle bir ödüle layık gördükleri için teşekkür ediyorum.
Ensivri konuşmasında şu açıklamalarda bulundu. "Aynı zamanda Manisa Büyükşehir Belediyesi meclis üyesiyim ve şirketimden dolayı burada bulunmaktayım. Mensubu olmaktan gurur duyduğum  Manisa  Büyükşehir Belediyemizin de su ve arıtmaya yönelik çok büyük hizmetleri var ve bunda da diğer belediyelerin bu yöndeki yatırımlarını görünce bazen endişeye kapılıyorduk fakat bence belediyelerin bu sosyal sorumluluğu buradan bakınca da çok iyi yerine getirdikleri anlaşılıyor. Bu hizmetlerden dolayı onlara da teşekkürlerimizi sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.