Çevre Dostu Yunuslar Derneği Beze Group'a emanet

Çevre Dostu Yunuslar Derneği Beze Group'a emanet

“Daha Temiz Bir Çevre” ile “Çöpsüz Sokaklara” sahip şehirlere ve “Yaşanılabilir bir Gezegene” ulaşmak hedefiyle yola çıkan Çevre Dostu Yunuslar Derneği (ÇDYD); Beze Group ile güçlerini birleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Iraj Alipour’un üstlendiği Çevre Dostu Yunuslar Derneği’nin vizyonu; “Sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamak için çocuklarımızla birlikte çaba göstermek ve çöpsüz sokalar sayesinde yaşanabilir bir çevre oluşturmak.” Misyonu ise; “çocuklarımıza doğa sevgisi ve bilinci aşılamak, çocuklarımızla birlikte doğaya sahip çıkmak ve sürdürülebilir çevrede yaşama mücadelesi vermek” olarak açıklandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Iraj Alipour şunları söyledi: “Biz bu gezenin tek sahibi değiliz. Diğer canlılarla beraber yaşayan ve kaynaklarını paylaşan türlerden biriyiz. Bizi ayıran nokta; sahip olduğumuz aklımız, zekamız ve vicdani duyarlılığımızdır. Bu da bizi, yaşadığımız gezegene ve diğer türlere karşı sorumlu kılmaktadır. Biz bu anlayışla, çocuklarımızı eğiteceğiz. Çocuklarımız sayesinde yarının toplumları oluşturacak. Bu hedefe ulaşmanın yolunu, çevre bilincine sahip nesiller yetiştirmek olduğuna inanıyoruz. Yaşadıkları dünyayı evleri kabul eden çocuklarımızın, doğaya karşı daha duyarlı tutum sergileyeceklerine inanıyoruz. O yüzden yolculuğumuza çocuklarımızla birlikte, “DOĞA BENİM” sloganıyla çıktık.”

Beze Group Başkanı Bengü Bilik’te şu açıklamayı yaptı: “Avrupa Ekonomi Senatörü ve Alipour Group GmbH Yönetim Kurulu Başkanı olan Senatör Sayın İraj Alipour, Türkiye’de yatırımları olan bir iş insanı. Ticari işlerinin yanı sıra, sosyal sorumluluk bilinciyle Çevre Dostu Yunuslar Derneği’ni kurarak, “Çöpsüz Sokaklar” sloganıyla, çevrenin temiz tutulması konusunda çocuklarımızın eğitilmesine destek olmaktadır. Bu ulvi bir misyon ve biz de Beze Group olarak, bu misyonun medya iletişim ve marka stratejisini üstlendik.”

Çevre Dostu Yunuslar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Avrupa Ekonomi Senatosu Türkiye-Ortadoğu Başkan Yardımcısı olan Musa Karademir’de şunları söyledi: “Çevre Dostu Yunuslar, çok önemli bir proje. Sayın Senatör Iraj Alipour’un yatırımları için, Türkiye’yi merkez seçmesi çok önemli. Ancak esas önemlisi, böyle bir sosyal sorumluluğu üstlenmesidir. Bu takdir edilmesi ve desteklenmesi gereken bir konudur. 

Biz Çevre Dostu Yunuslar olarak; uygulanabilir güçlü projeler hazırlıyoruz. Çeşitli yaş gruplarındaki çocuklarımıza yönelik, eğitici ve öğretici aktiviteler, oyun programları oluşturuyoruz. Avrupa Birliği hibe projeleri üzerinde çalışıyoruz. Ulusal ve uluslararası kuruluşlarla işbirliği içindeyiz. Hem Avrupa Birliği’ne, hem de Birleşmiş Milletler’e akredite olmak için müracaat yaptık. Alipour Group GbmH ve Avrupa Ekonomi Senatosu en büyük destekçimiz. Bu çerçevede, ortaya koyacağımız değerleri, kamuoyuyla paylaşmak üzere, BEZE GROUP'un ve BEZE 3D Digital'in bilgi, birikim ve vizyonundan yararlanmak  üzere, işbirliği-güçbirliği sloganıyla bir araya geldik.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.