ÇEVRECİ YATIRIMLAR MANİSA’YI KALKINDIRIYOR

ÇEVRECİ YATIRIMLAR MANİSA’YI KALKINDIRIYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, işletmeye aldığı atıksu arıtma tesisleri için enerji teşviklerinden faydalanmaya devam ederken, kurum bütçesine ödenen teşviklerle kazanan Manisalı vatandaşlar oluyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Yasası ile bünyesine katılan ve yaptığı yatırımlar çerçevesinde işletmeye aldığı tesislerle Manisa’nın çehresini değiştirmeye devam ediyor. İlçe ve belde belediyelerinden devralınan tesisleri başarılı bir şekilde işleten MASKİ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın verdiği enerji teşviklerinden de faydalanıyor.  Daha önce yürütülen çalışmalar kapsamında, Akhisar ve Alaşehir’deki tesislerle kurum bütçesine katkı sağlayan MASKİ, Saruhanlı, Gölmarmara, Salihli ve Durasıllı’daki tesislerin ardından Kula’daki tesis için de ‘Enerji Teşviki’nden faydalanmaya hak kazandı.

“Kurum bütçesine katkı sağlıyoruz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, büyük bir başarıyla işlettikleri atıksu arıtma tesisleriyle daha temiz bir çevreye imza atmalarının yanı sıra, aldıkları enerji teşvikleri sayesinde kurum bütçesine katkı sağladıklarını da ifade etti. Genel Müdür Yardımcısı Başaran, “Daha temiz bir Gediz ve Bakırçay için attığımız adımlarla Manisa’yı kalkındırıyoruz. Kısa bir geçmişe sahip idaremiz, yaptığı çevreci faaliyetlerin geri dönüşünü almaya devam ediyor. İşletmeye aldığımız 13 atıksu arıtma tesisiyle 1 yılda 22 milyon metreküp atıksuyu temizleyerek çevremizi koruma altına aldık.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün liderliğinde çıktığımız yolda Manisa için yaptığımız yatırımlardan elde ettiğimiz kazançlar Manisalı hemşerilerimize hizmet olarak geri dönüyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.