Ceyda Bölünmez Çankırı: Bu şarkı burada bitmez!

Ceyda Bölünmez Çankırı: Bu şarkı burada bitmez!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, "Aşk ile koşan yorulmaz, bu şarkı da burada bitmez" mesajı verdi.

MEDYA EGE - 2024 Yerel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı tarafından Konak Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Sandıkta ortaya koyulan iradeyi başlarına taç ettiklerini vurgulayan Çankırı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Mahallî İdareler Seçimleri'nin ülkemiz, milletimiz ve şehirlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. 2 ay boyunca Konak’ın her sokağını, her mahallesini karış karış gezerek hemşehrilerimize hizmet etmek adına desteklerine talip olduk. Kimsenin kalbini kırmamak, kimsenin gönlünü incitmemek adına azami gayret gösterdik. Bu süre zarfında sadece yerelde yaşanan problemleri ele alarak sunduğumuz çözümler ile tek gündemimiz Konak ve projelerimizdi. Günün sonunda milletimizin sandıkta ortaya koyduğu iradeyi başımıza taç ediyoruz. Bizim için değişen bir durum olmayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletimizin emrinde Canla Başla Çalışmaya devam edeceğiz. Kampanya süresince benimle birlikte gece gündüz demeden koşan çalışma arkadaşlarım, ailem, teşkilat mensubu arkadaşlarım, meclis üyelerimiz ve uzaktan yakında destek olan tüm gönül dostlarıma tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Aşk ile koşan yorulmaz, bu şarkı da burada bitmez…"

gkft1lexuaa31sn.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.