Ceyda Bölünmez Çankırı: Durmak yok, yola devam!

Ceyda Bölünmez Çankırı: Durmak yok, yola devam!

Bergama'da bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, "Birliğimizin ve beraberliğimizin nişanesi olan 21. yıl dönümümüzde dava arkadaşlarımızı ziyaret ettik, durmak yok, yola devam!" dedi.

Nilda Altın Okay- AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Bergama'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel ve yönetimi ile bir araya gelen Çankırı, "Birliğimizin ve beraberliğimizin nişanesi olan 21. yıl dönümümüzde dava arkadaşlarımızı ziyaret ettik, durmak yok, yola devam!" dedi.

fahzvb6xwaedijb.jpg

Milletvekili Bölünmez Çankırı, ziyarete ilişkin paylaşımında "AK Parti Bergama İlçe Başkanlığı Birliğimizin ve beraberliğimizin nişanesi olan 21. yıl dönümümüzde İlçe Başkanımız Sebahattin Güzel ve değerli dava arkadaşlarımızı ziyaret ederek Bergama ziyaretimize başladık. Durmak yok, yola devam!" ifadelerine yer verdi.

fah9z3cxkaib3jt.jpg

Ardından Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu'yu ziyaret eden Çankırı, "Bergama Belediye Başkanlığı İzmir’imize Belediyeciliği nasıl olması gerektiğini gösteren örnek Belediyemizin kıymetli Başkanı Hakan Koştu’yu teşkilatımız ile ziyaret ettik. Yerel yönetimlerde hizmet politikalarımız üzerine fikir alışverişi ve planlamalarda bulunduk" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.