Ceyda Bölünmez Çankırı, girişimci kadınlar ile bir araya geldi

Ceyda Bölünmez Çankırı, girişimci kadınlar ile bir araya geldi

Seferihisar Hanımeli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ni ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, "Üreten Seferihisar" için girişimci kadınlar ile istişare etti.

Nilda Altın Okay- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Seferihisar Hanımeli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ve Özel Ömür Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi'ni ziyaret etti. Çankırı'ya ziyaretlerinde AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın eşlik etti.

Milletvekili Çankırı, "İlçe Başkanımız Ahmet Aydın ile Levent Aşcıoğlu’nun sahibi olduğu Özel Ömür Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi ziyaret ederek birbirinden tatlı amca ve teyzelerimizle hem hal olduk. Her şeyin en güzelini hak eden kıdemlilerimize sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyoruz." dedi.

fwgl3qgveai4r-8.jpg

Ahmet Aydın, ziyarete ilişkin paylaşımında "İzmir Milletvekilimiz Sayın Ceyda Bölünmez Çankırı ile birlikte, Seferihisar Hanımeli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin yönetimiyle bir araya geldik. Yerel ve geleneksel ürünlerimize değer katarak tanıtımına öncülük eden; hem ev ekonomilerine, hem Seferihisar’ımıza, hem de ülkemize katkı sunan tüm kadınlarımızı tebrik ediyorum. Üreten Seferihisar için kadınlarımıza destek olmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

fwgpuh9xwaiqrnn.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.