Ceyhun Fersoy seyircilere emniyet kemeri taktırdı

Ceyhun Fersoy seyircilere emniyet kemeri taktırdı

İstanbul Gelişim Sanat tarafından sahneye konulan ‘Kazasız Kul Olmaz’ adlı Eğitsel Stand-Up, Milaslıların beğenisine sunuldu…

Milas Belediyesi Toplantı ve Gösteri Salonu’nda Milaslılarla buluşan "Kazasız Kul Olmaz" isimli tek kişilik Standap Gösterisi ilgi ile izlendi.

Çocuklar Duymasın ve Seksenler dizilerinden tanınan tiyatro ve sinema sanatçısı Ceyhun Fersoy tarafından sergilenen  gösterisinde Ceyhun Fersoy'a, Zahrettin Çelik’te eşlik etti.

Trafik kazalarına ve kurallarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla sahneye konulan gösteriyi Milas Kaymakamı Eren Aslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, MİTSO Başkanı Reşit Özer, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük ve çok sayıda tiyatro sever izledi. İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünün başlatmış olduğu  “Öncelik Hayatın Öncelik yayanın “ sloganıyla  farkındalık çalışmasına istinaden ‘Kazasız Kul Olmaz’ adlı Eğitsel Stand-Up gösterisinde seyirciler koltuklarına özel olarak tasarlanmış emniyet kemerlerini takarak izlerken, ayrıca  yaya skeciyle büyük beğeni topladı. Oyunun sonunda sanatçı Ceyhun Fersoy ve Zahrettin Çelik  izleyenlerden büyük alkış aldı. Gösteri sonunda Ceyhun Fersoy ve zahrettin çelik’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Ceyhun Fersoy:” Ben bu projede  olmaktan çok mutlu oldum. İÜlkemizde  ne yaziki çok fazla ihmaller sonucunda kazalar  oluyor . Bir kişi bile  kurallara  uyma konusunda farkındalık oluşturursak  bizi  mutlu edecektir.” Dedi

Zahrettin Çelik: Ülkemizin kazalarla  anılması çok üzücü. Bu ihmalleri sanat ile  iyileştirmek hep beraber  farkındalık oluşturmak için çabalıyoruz. Kurallar  çocuk yaşta olmasını önemsiyoruz.

Gösterinin Milas'ta sergilenmesine destek olan firma ve kuruluşların da teşekkür plaketlerinin dağıtılması sonrasında günün anısına çekilen fotoğraflarla gösteri tamamlandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.