Çeyrek asırlık lezzetler bir arada

Çeyrek asırlık lezzetler bir arada

NESCAFÉ çekirdek kahve lezzeti şimdi Köfteci Yusuf restoranlarında! 

Türkiye’de 1996 yılından bu yana faaliyet gösteren Nestlé Professional ile en lezzetli ürünleri hesaplı fiyatla sunan yerel restoran zinciri Köfteci Yusuf, yeni bir iş birliği hayata geçirdi. Anlaşma kapsamında Köfteci Yusuf, restoranlarında ve İDO seferlerinde müşterilerine NESCAFÉ Superiore premium kahve çekirdeklerinin anında öğütülmesi ile oluşan kahve ürünlerini sunmaya başladı. Köfteci Yusuf restoranlarında NESCAFÉ Superiore ile hazırlanarak servis edilen kahve çeşitleri arasında lungo, americano, sütlü kahve, caffé latte, mocha ve sıcak çikolata yer alıyor.

rrrrrrrrrrrrrrrrrrr.jpg

2019 yılında 80 milyon ziyaretçi ile rekor kıran Köfteci Yusuf, yeni dönemde NESCAFÉ Superiore ile hazırlanan kahveleri müşterileriyle buluşturuyor. NESCAFÉ’nin %100 Arabica kahve çekirdeklerinden oluşan NESCAFÉ Superiore kahveleri, Türkiye’nin en hızlı büyüyen zincir restoranı Köfteci Yusuf’u ziyaret edenlere kusursuz bir deneyim yaşatıyor. NESCAFÉ çekirdek kahvelerinin, tüketici talebine göre anında öğütülmesiyle hazırlanan eşsiz lezzet, 4 TL fiyatıyla kahve severlere sunuluyor. 


1996 yılında İznik’te kurulan Köfteci Yusuf, 33 ilde 181 noktada hizmet veriyor. Nestlé Professional, sene sonuna kadar tüm Köfteci Yusuf restoranları ve Köfteci Yusuf’un hizmet vermeye başladığı İDO seferlerinde, 230 makineyle hizmet vermeyi ve kahve satışı gerçekleştirmeyi planlıyor. Anlaşma kapsamında 2021 yılı sonuna kadar toplamda 2 milyon 200 bin bardak kahve satışının gerçekleştirilmesi hedefleniyor.
Nestlé Professional Türkiye Genel Müdürü Ali Mansour iş birliğiyle ilgili görüşlerini, “Türkiye’nin önde gelen yerel restoran zincirlerinden Köfteci Yusuf ile birlikte hareket edecek olmaktan dolayı çok mutluyuz. NESCAFÉ Superiore ile Köfteci Yusuf müşterilerine en lezzetli kahveleri yüksek kalitede sunacağız. Kahve severler, sevdikleri, alışkın oldukları kahve lezzetine bundan böyle Köfteci Yusuf restoranlarında kolayca ulaşabilecek.” sözleriyle ifade etti.
Köfteci Yusuf Kurucusu Yusuf Aktaş’ın yaptığı açıklamada, “Yerel lezzetlerimizle birlikte, dinamik ve güncel müşteri isteklerinden olan kahve talebini de karşılıyoruz. Bugüne kadar değişmeyen ‘sektörün en iyileriyle çalışma’ prensibimizi, bu kategoride de dünyanın en iyisiyle stratejik iş birliği yaparak uyguluyoruz. Hem fiyat hem kalite olarak misafirlerimizi birlikte memnun etme yolundaki iş birliğimiz için NESCAFÉ’ye teşekkür ederiz.” dedi.
Brezilya ve Kolombiya kahve çekirdeklerinin ustaca kavrulmuş karışımını harmanlayarak güçlü aromasını hissettiren NESCAFÉ Superiore, aynı zamanda orta gövdeli, dengeli tadı ve kokusuyla kahve severleri aradıkları mükemmel kahve deneyimiyle buluşturuyor. Yağmur Ormanları Birliği (Rainforest Alliance) sertifikasına sahip NESCAFÉ Superiore’nin kahve çekirdekleri, 13 farklı ülkeden çiftçilerin ortaklığında, %100 doğal olarak ve sürdürülebilirlik kurallarına uygun şekilde yetiştiriliyor.

Nestlé Professional hakkında
Nestlé Professional, 150 yılı aşkın süredir dünyada, 115 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren, lider beslenme, sağlık ve iyi yaşam şirketi Nestlé’nin, ev dışı tüketim sektöründeki uzman olarak çalışmakta olan iş birimidir. Ev dışı tüketim sektörü, restoran, otel, kafe, kantin, ofis ve sinema gibi tüketicilerin yerinde ürün tükettiği, Türkiye’nin ve dünyanın en hızlı büyüyen pazarlarından bir tanesidir. Nestlé Professional bu pazarda, var olduğu ürün kategorileri için, müşterilerine yaratıcı, karlı ve ‘daha iyi çözümler’ sunarak, toplam çözüm ortağı olmak ve pazarı büyütmek tutkusuyla 20 seneyi aşkın süredir hizmet vermektedir. Nestlé Professional, NESCAFÉ marka çatısı altında kahve içecek çözümleri ve MAGGI, NESTLÉ, CHOKELLA marka çatıları altında yiyecek çözümleriyle pazarda yer almaktadır. Nestlé Professional, tüm bu kategorilerle toplam ev dışı tüketim sektöründe lider konumdaki firmalardan bir tanesidir. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.