Ceza verildi atıklar ne olacak?

Ceza verildi atıklar ne olacak?

Energom Enerji A.Ş'nin Foça'da yarattığı çevre kirliliği sürüyor.

MEDYA EGE- Gazetemizin gündeme taşıdığı Foça Maraşal Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan Energom Enerji A.Ş.'nin yarattığı çevre katliamı sonrası şirkete Çevre İl Müdürlüğü tarafından 135 Bin TL para cezası kesildi.

Ancak bölgeye giden muhabirlerimizin konuştuğu Foça Maraşal Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı İbrahim Dereli ve çiftçiler duruma tepkili. İl Müdürlüğü tarafından kesilen cezaya rağen atıkların temizlenmediğini ve bunların da koku ve sineğe neden olduğunu söyleyen vatandaşlar soruna ivedilikle çözüm bulunmasını talep ediyor.

Konuya ilişkin görüştüğümüz konuştuğu Foça Maraşal Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı İbrahim Dereli, Energom Enerji A.Ş Genel Müdürü Fatih Saltabaş'a seslendi. Muhtar Dereli, "Şirkete ceza verildi, ama atıklar duruyor. Burada kokudan, sinekten duramıyoruz. Şirket bir an evel konuya çözüm getirmeli" ifadeleri ile tepkisini dile getirdi.

whatsapp-image-2022-10-07-at-18-08-37-1.jpeg

Vatandaşlar ise, bölgede tarım yapamadıklarını ve koku ve sinekten çok rahatsız olduklarının altını çizerek , Energom Enerji A.Ş Genel Müdürü Fatih Saltabaş'a seslendi.

whatsapp-image-2022-10-08-at-09-19-11.jpegwhatsapp-image-2022-10-08-at-09-19-07.jpegwhatsapp-image-2022-10-08-at-09-18-56.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.