Cezmi Baskın ile oyunculuk eğitimi her hafta Berna Ergin Ajans’ta

Cezmi Baskın ile oyunculuk eğitimi her hafta Berna Ergin Ajans’ta

Sektördeki 30 yılı aşkın tecrübesiyle ünlü dizi ve sinema oyuncusu, duayen Cezmi Baskın ile Temel Oyunculuk eğitimi 12 Haziran Salı günü Berna Ergin Ajans’ta başlıyor.

İzmir'lilerin ünlü oyuncu Cezmi Baskın ile bir araya gelip buluşması hayal değil gerçek oluyor.

 Berna Ergin'in organizasyonluğunda gerçekleşen oyunculuk eğitimi İzmir'de ses getirmeye devam ediyor. Cezmi Baskın hayranlarının, sevenlerinin ilgi gösterdiği eğitime katılımlar devam ediyor. Sayısız role bürünen, hepsi birbirinden özel projelere imza atan sevilen isim; bu salı ve her salı her yaştan öğrencileriyle tecrübelerini paylaşacak, oyunculuğa dair bilgi birikimini aktaracak. 

berna-ergin-ajans.jpg

İyi bir oyuncu olmanın püf noktaları, oyunculukla ilgili merak edilen tüm soruların yanıtları Berna Ergin Ajans'ta cevap buluyor. 

Her hafta Salı günleri eğlenceli ve eğitim dolu saatlerle geçecek olan bu muhteşem buluşma adından söz ettirirken sanat yolunda ilerleyecek yetenekli kişilere doğru yolu göstermeyi hedefliyor. 

Oyunculuk eğitimleri ile ilgili çok daha fazlası Sayın Cezmi Baskın ile yapacak olduğumuz Medya Ege özel röportajımızla yakında sizlerle olacak. 

Haber: Eylül Ayça Karakuş

img_20180610_095325.jpgimg_20180610_095313.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.