CHP, atanamayan sağlıkçılara dikkat çekti!

CHP, atanamayan sağlıkçılara dikkat çekti!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Meclis Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Genel Kurulu’nda söz olarak, atanamayan sağlık bölümü mezunlarının mağduriyetine dikkat çekti.

AKP, ATANAMAYANLARIN FERYATLARINA KULAK TIKIYOR

Ülkemizde yoksulluğun yaygınlaştığına vurgu yapan Gürer, “Çalışan ücretlilerin gerçek enflasyon karşısında ezilmesine göz yuman ve gerekli düzenlemeyi yapmayan AKP iktidarı işsizler ve atanamayanların feryatlarına da kulak tıkamaktadır” dedi.

fotograf.jpeg

SADECE 66 ACİL TIP TEKNİSYENİ KADROSU AÇILDI

Atanamayan öğretmenler gibi binlerce sağlık mezunun da büyük bunalım içinde olduğunu söyleyen CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,” Acil tıp teknisyenleri, son alımda dahi 66 kadro verilerek görmezden gelinmiştir. Yüksek puana rağmen acil tıp teknisyenleri atama beklemektedir” diye konuştu.

SAĞLIK ORDUSUNUN NEFERLERİ ATAMA BEKLİYOR

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuşmasında “Ortopedi, optisyen, ağız ve diş sağlığı, sağlık yöneticisi, hemşire ve diğer sağlık çalışanlarının da hak ettikleri alım rakamları bir an önce açıklanarak alımları sağlanmalı, sağlık ordusuna hizmet vermelerinin yolu açılmalıdır” önerisinde bulundu.

TAŞERON ACİL KADRO VERİLMELİ

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ayrıca taşeronda kalan sağlık çalışanlarına da bir an önce kadro hakları verilmesi ve onların da mağduriyeti sona erdirilmesi gerektiğini vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum