CHP, Balçova Kuruluşu ve Kurtuluşu Kutladı

CHP, Balçova Kuruluşu ve Kurtuluşu Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Başkanlığı, CHP’nin kuruluşunu ve İzmir’in kurtuluşunu kutladı. Kutlamada en yaşlı ve en genç üyeye Atatürk portresi hediye edildi.

9 Eylül İzmir’in kurtuluşu ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşu Balçova’da kutlandı. Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kutlama programında Atatürk Anıtı’nı çelenk konulduktan sonra partililer saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşını okudu. CHP Balçova İlçe Başkanı Binnur Akın, Balçova Belediye Başkan Vekili Birsen Dirik, ilçe yöneticileri, partililer ve vatandaşların katıldığı törende partinin en yaşlı üyesi Şevkiye Dereli ile en genç üyesi Sezer Balıkçı’ya Atatürk Portresi hediye edildi.

0-(5)-135.jpg

Törende bir konuşma yapan CHP Balçova İlçe Başkanı Binnur Akın “Bugün hem partimizin kuruluş yıl dönümü hem de İzmirimizin ve ülkemizin kurtuluş yıldönümü. Bugün tüm dünya tarihini değiştirecek bir kurtuluş ve kuruluş destanı yazılmıştır. Bir ulusun “yok olduğu” denildiği yerden küllerinden yeniden doğduğu, sadece düşmanla değil yoklukla, yoksullukla ve ihanetle savaşarak yeniden dirilişi ile yazılan destanın yazıldığı gündür. İçinde bulunduğumuz bu zor zaman da 97 yıl öncesinden daha zor değil bu amaçla CHP’nin her bir üyesi dün olduğu gibi bugün de Cumhuriyet ideali ve değerleri için çalışacaktır” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.