CHP Bayındır İlçe Başkanı Aydilek: 15 Mayıs sabahını sabırsızlıkla bekleyeceğiz

CHP Bayındır İlçe Başkanı Aydilek: 15 Mayıs sabahını sabırsızlıkla bekleyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek, 14 Mayıs Seçimlerine ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu.

ARİF ÇAYAN / MEDYA EGE – CHP Bayındır’da 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlık ve milletvekili seçim çalışmaları başlıyor.

whatsapp-image-2023-04-11-at-12-34-09.jpeg

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek, seçimlere yoğun bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Başkan Aydilek, “Yarın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız, Millet İttifakı İzmir İl Başkanları ve milletvekili adaylarıyla bir tanıtım ve açılış töreni yapacağız Bayındır’da. Ardından da sivil toplumla görüşmelere hızla başlayacağız” cümlelerini dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na 2019 Yerel Seçimlerindeki yüzde 62,40 oy oranını yükseltecekleri sözünü de verdiklerini söyleyen Başkan Aydilek, 14 Mayıs Seçimlerinden umutlu olduğunu söyledi.

Başkan Aydilek şunları aktardı “Konjektür bizden yana. AKP’nin son derece kötü yönetimi ortada. Genel başkanımızın çalışmalarının önderliğinde gerçekleştirilen yeni dönem hazırlıkları bize güç veriyor. 15 Mayıs sabahını sabırsızlıkla bekleyeceğiz.”

whatsapp-image-2023-04-11-at-12-34-03.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.