CHP Bayraklı Adayı Önal'dan ilk mesaj: Kazanan Bayraklı olacak!

CHP Bayraklı Adayı Önal'dan ilk mesaj: Kazanan Bayraklı olacak!

CHP’de dün gerçekleşen MYK ve PM toplantılarının ardından Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal oldu. Önal aday seçilmesinin ardından yaptığı paylaşımda ’’Güveninize, desteğinize ve umutlarınıza layık olabilmek için durmadan çalışacağım’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) dün gerçekleşen MYK ve PM toplantılarının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve 30 ilçenin belediye başkan adayları belli oldu. Bayraklı’nın adayı İrfan Önal olarak ilan edildi. Önal, adaylığının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından bir gönderi paylaştı.

Önal paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

‘’Bayraklı’mız için en iyisini yapma uğruna çıktığımız bu yolda, adaylık sürecini tamamlayıp, partimizin yetkili kurulları tarafından CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmenin gururunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bayraklı’mızda Cumhuriyet Halk Partimizin bayrağını tekrar dalgalandırmak için çıktığımız bu yolda, başta CHP Genel Başkanımız Özgür Özel’e, MYK ve PM üyelerimize, Bayraklı’mıza büyük hizmetlerde bulunan mevcut Belediye Başkanımız Sayın Serdar Sandal’a, önceki belediye başkanlarımıza ve bu süreçte sahada partimiz için çalışan tüm aday adaylarımıza içtenlikle şükranlarımı sunuyorum.Bayraklı için yenilik, gelecek için güç diyerek çıktığımız bu yolun sonunda yepyeni bir Bayraklı var. Güveninize, desteğinize ve umutlarınıza layık olabilmek için daima çalışacağım. Kazanan Bayraklı’mız olacak.’’

bayrakli-nin-adayi-onal-dan-ilk-mesaj-kazanan-bayrakli-olacak-1463.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.