CHP Bayraklı Kongresi öncesi Manavkuyu Mahallesi delegeleri tek bir isimde anlaştı

CHP Bayraklı Kongresi öncesi Manavkuyu Mahallesi delegeleri tek bir isimde anlaştı

CHP Bayraklı İlçe Kongresi öncesi Manavkuyu Mahallesi delegeleri Didem Gültekin'e destek verme kararı aldı. Gültekin “Desteğiniz için teşekkür ederim. Umudu birlikte örgütleyeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel seçim stratejisini belirleyecek olan ilçe kongreleri tüm hızıyla sürerken, gözler Bayraklı’ya çevrildi. 11 Ağustos Cuma günü yapılacak olan ilçe kongresi öncesinde bir araya gelen Manavkuyu mahalle delegeleri, kongrede aday olacak isimler üzerinden değerlendirme yaptı. Mevcut İlçe Başkanı Didem Gültekin’in de mahallesi olan Manavkuyu’da, yapılan istişareler sonucunda Gültekin ile devam etme kararı alındı. 50 delege ile ilçenin en büyük delegasyonuna sahip olan mahallede Didem Gültekin’in yeniden aday olması noktasında fikir birliğine varıldı.

whatsapp-image-2023-08-07-at-14-01-34.jpeg

"UMUDU YENİDEN ÖRGÜTLEYECEĞİZ"

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin “Yaklaşan yerel seçimler öncesinde umudu yeniden ve birlikte örgütleyeceğiz. Bayraklı’nın demokrasi şöleni olan ilçe kongremiz öncesinde, mensubu olduğum Manavkuyu delegelerinin bu desteği çok kıymetli. Biz biriz ve birlikte güçlüyüz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.