CHP Bayraklı’da adaylar belli oluyor!

CHP Bayraklı’da adaylar belli oluyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı’da Pınar Susmuş yönetiminin düşmesi 13 Aralık tarihinde ilçeye Necati Şahin başkanlığında geçici yönetimin atanmasının ardından gözler kongre için kimler aday olacağına çevrildi.

10 ilçe yöneticisinin istifa etmesiyle birlikte CHP Bayraklı’da Pınar Susmuş yönetimi düşmüştü. Susmuş’un yönetiminin düşmesinin ardından CHP MYK kararıyla 13 Aralık’ta ilçeye Necati Şahin atanmıştı. Necati Şahin başkanlığındaki geçici yönetimin atamasının ardından gözler kongrenin ne zaman olacağına ve kongrede kimlerin başkanlığa aday olacağına çevrilmişti.

chp-bayraklida-adaylar-belli-oluyor-o-isimden-adaylik-aciklamasi-89b20.jpg

Öte yandan; kongre tarihi henüz belirlenmezken başkanlık için ilk adaylık açıklandı. 13 yıldır Bayraklı’da aktif olarak siyaset yapan Samed Tekin, bugün ilçe başkanlığında yaptığı toplantıda adaylığını resmi olarak açıkladı.

271594556-465115904999125-2494126594931941551-n.jpg

Adaylık için Tekin şu ifadeleri kullandı; “Bugün İlçe binamızda CHP Bayraklı İlçe Başkan adaylığımızı resmi olarak ilan ettik. Katılım sağlayarak yanımızda olan, kendisinin ya da yakının sağlık sorunu nedeniyle aramızda olamayan ama arayarak yanımızda olduğunu bir kez daha ifade ederek destek olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Birlikte olursak güçlü oluruz, güçlü olursak iktidar oluruz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.