CHP Bornova'dan Başkan Yücel'e ziyaret!

CHP Bornova'dan Başkan Yücel'e ziyaret!

CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve CHP Bornova ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel’i makamında ziyaret etti.

CHP Bornova ilçe başkanı Ertürk Çapın ziyaretlerinin sebebinin hem teşekkür etmek hem de il başkanı Deniz Yücel’e destek vermek olduğunu ifade ederek “Oldukça demokratik ve coşkulu bir kongre sürecini birlikte yaşadık. Sayın il başkanımız bu süreçte Bornova örgütünü hiç yanız bırakmadı ve kongremizin demokrasi şöleni şeklinde geçmesine büyük katkı koydu. Kendisine ve il yöneticilerimize, ilçe yönetimim ve örgütüm adına çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Bornova ilçe yönetimi olarak il başkanımızın her zaman yanında ve destekçisi olacağımızı da ifade ediyorum” dedi. 

YÜCEL, BORNOVA HALKININ DESTEĞİNE LAYIK OLMALIYIZ

Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bu ziyaretlerin partinin birliğine ve gücüne büyük katkı koyduğunu söyledi. Yücel ‘Bornova bizim üstüne titrediğimiz ilçelerimizden biri. İlçe başkanımız ve Belediye başkanımızın birlikte çalışarak, Bornova’ya hak ettiği hizmetleri yapmaya devam edeceğine inancım tamdır”  dedi. Deniz Yücel sözlerini şöyle sürdürdü.

Oldukça güzel ve partimize yakışan bir kongre sürecini Bornova da geri de bıraktık. Demokrasi yarışları partimizin geleneğinde var ve bu yarışlar oldukça da heyecanlı geçiyor. Şimdi de başka bir heyecan ve yarış zamanı. İlçe yönetimlerimiz tüm örgütü kucaklayarak ve belediye başkanlarımızla birlikte çalışarak, halka hizmet etme yarışına başlayacaklar. Aslolan yarış, gerçek olan heyecan da budur. Halkın derdini dinlemek, çözüm üretmek ve halkını gerçekten düşünen partinin CHP olduğunu göstermek örgütlerimizin ve belediyelerimizin ilk görevi olmalıdır. Sayın ilçe başkanımız Ertürk Çapın zaten daha önce bu görevi yapmış tecrübeli bir isim. Oluşturulan yeni yönetimde oldukça dinamik ve çalışkan isimlerden oluşuyor. İlçe başkanımız ve yönetimimizi kongredeki başarılarından dolayı kutluyor, yapacakları tüm çalışmalarda tüm örgütü kucaklamalarını ve belediye başkanımız Mustafa İduğ’un başarılı projelerine ve hizmetlerine destek olmalarını bekliyorum. Bornova halkının her seçimde partimize verdiği desteğe layık olduğumuzu birlikte çalışarak göstereceğimize yürekten inanıyorum.

İDUĞ, BORNOVA’DA HİZMETİ BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ

Bornova Belediye Başkanı Mustafa iduğ’da parti içinde bu birliği yakalamanın önemli olduğuna dikkat çekerek “ Kongremizde seçilerek ilçe başkanı olan Ertürk Çapın ve yönetimini bir kez de burada tebrik ediyorum.  Bornova halkına hizmet etmek ve Bornova da hizmetleri büyütmek için geceli gündüzlü çalışıyor, ilçe halkımızla birlikte güzel işlere imza atıyoruz. Yeni seçilen ilçe yönetimimizle birlikte uyum için Bornova için çalışmaya devam edeceğiz. Kendi içimizde birliği ve uyumu yakalamış olmak hizmetlerimize de olumlu yansıyacaktır. Sayın il başkanımıza da her alanda destekçimiz olduğu için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.