CHP Buca Gençlik Örgütü kampta bir araya geldi

CHP Buca Gençlik Örgütü kampta bir araya geldi

Yaklaşan seçim öncesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Gençlik Kolları kamp düzenledi.

23-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Gençlik Kampı Enstitüsü etkinliğinde eğlenceli aktivitelerin yanı sıra öğretici etkinlikler gerçekleştirildi. Şehrin gürültüsünden uzakta 3 gün geçiren gençlerin günleri yoga ile başladı. Yaratıcı drama, doğaçlama tiyatro, doğa yürüyüşü, diksiyon ve iletişim eğitimleri ile devam etti.

646b22d9-9cb4-4337-aed2-c550ca8172de.jpeg

Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi 'Tiyatro Topluluğu'nun büyük katkıları ile genç kitle hem öğrendi hem de eğlendiler. Eğitimleri veren Tiyatro Topluluğu'nun eğitmeni Cemal Yusuf Toprağın'ın düzenlediği ve Elif Naz Ürünal'ın da katkılarıyla yaratıcı drama, doğaçlama tiyatro, diksiyon ve iletişim eğitimleri ile bir araya gelen gençler keyifli vakit geçirdi.

4c5f22ca-127a-4b7b-a0c8-fdb3d4e10438.jpeg

Siyasetinde içinde bulunduğu bir birinden güzel anların yaşandığı kampta 'Deneyim Konuşuyor' adlı programına konuk olarak gelen CHP Geçlik Kolları Başkanı Av. Gençosman Killik, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Burak Kotan, CHP İl Başkan Yardımcısı Çağdaş Kaya ve Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç'ın katılımlarıyla bilgi birikimlerini ve deneyimlerini gençler ile paylaştılar. Programın devamı intraktif şekilde ilerlerken genç seçmenlerin en çok değindiği konu yurt sorunu ve ekonomik sorunlar dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.