CHP Çiğli'de Mavi Liste adayı kesinleşti!

CHP Çiğli'de Mavi Liste adayı kesinleşti!

CHP Çiğli'de muhalefet ilçe başkan adayını belirlemek için dün yaklaşık 7 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Adayların kendi aralarında yaptıkları toplantı sonucunda mavi listenin adayı Erkan Akar oldu.

CHP Çiğli'de delege seçimlerinin ardından kimlerin aday olacağı merakla beklenirken, seçimlerde başarılı sonuçlar alan mavi listenin 27 Ağustos’taki kongrede kimi aday çıkaracağı dün gece yapılan toplantıda belli oldu.

Aday olmayı düşünen Vezir Aslan, Erkan Akar ve Baransel Güler kendi aralarında yaptıkları toplantıda adayın teke düşürülmesi için yaklaşık 7 saatlik bir görüşme yaptı.

Görüşme sonucunda Erkan Akar’ın aday olmasına karar verildiği öğrenildi.

chp-cigli-de-mavi-listenin-adayi-netlesti-gumrukcu-ne-yapacak-312327-news-big.png

MAVİ’DE ADAY OLMAK İSTEYEN AKGÜL VE GÜLTEKİN NE YAPACAK?

Öte yandan mavi listede aday olmak isteyen eski il başkan yardımcısı Şirin Akgül’ün açıklama sonrası nasıl bir tavır alacağı merakla beklenirken, Akgül’ün adaylık için kulis çalışmalarına bir süre daha devam edeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Diğer taraftan ise dün adaylığını açıklayan eski ilçe başkanı Nihat Gültekin’in mavi listede yer alan delegelerden beklediği desteği bulamaması durumunda çekilebileceği iddia ediliyor.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ KİMİ DESTEKLEYECEK?

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün ise kimi destekleyeceği merak konusu oldu.

Gümrükçü’nun mavi listenin adayını açıklamasından sonra tablonun netleşmesiyle birlikte çalışma rotasını belirleyeceği kulislerde gelen bilgiler arasında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.