CHP Efes Selçuk Örgütü delege seçimlerine hazır

CHP Efes Selçuk Örgütü delege seçimlerine hazır

CHP'de Efes Selçuk İlçe Örgütü, delege seçimlerine gidiyor.

CHP Efes Selçuk İlçe örgütü delege seçimlerine hazır. Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karanfil ve Yönetim Kurulu üyelerinin yaptığı ortak açıklamada yenilenme çağrısı ile uyum ve gençleşerek güçlenme vurgusuna dikkat çekildi. Yapılan açıklamanın ardından başta mevcut ilçe Başkanı Mehmet Karanfil olmak üzere; yönetim Kurulu üyelerinin çoğunluğu, kadın ve gençlik kolları ile birçok partili kırmızı liste için çağrıda bulundu.

8 Temmuz Cumartesi günü saat 12.00’de başlayacak delegasyon seçimleri 11Temmuz Salı günü saat 1900-21.00 arasında Şirince’de gerçekleşecek olan seçimlerle son bulacak.

2019 Yerel seçimlerinde aday adaylığı sürecinde yönetim kurulunda yaşanan istifaların ardından Partisinin İlçe Başkanlık görevine getirilen CHP İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Ürkmez ile birlikte CHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e desteklerini sürdürdü.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Karanfil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Ürkmez, yaşanan o süreçte gönüllü olarak görev almaya hazır olduklarını belirterek kadrolarını oluşturduktan sonra tüm örgüt olarak yerel seçimleri büyük bir oy farkıyla kazanmanın gururunu yaşadı. Seçimlerden sonra aynı kadrolar ile devam eden CHP İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, önümüzdeki süreçte gerçekleşecek olan genel kurulda; 2019’da yaşadıkları birleştirici güçle aynı uyum içerisinde çalışarak o ruhun yaşanacağına inandığını kaydetti.

whatsapp-image-2023-07-07-at-13-21-03.jpeg

GENÇ VE GÜÇLÜ BİR YÖNETİM VURGUSU

Bu bağlamda tüm partililerini Mahalle Delegasyon seçimlerinde oy kullanmaya davet eden CHP İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, Kırmızı Liste paylaşımı yaparak destek çağrısında bulundu. Karanfil, parti içi demokrasiye önem verdikleri, bu bağlamda ilçe olarak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde alınan oy farkıyla görülen başarının önemine dikkat çekerek tüm partililerine bir kez daha teşekkür ettiğini belirtti.

Kongre sürecinde birleştirici, gençleşen ve deneyimli kadro ile güçlenen bir delegasyonu ve ilçe yönetimini sonuna kadar destekleyeceğini ifade eden CHP Mevcut İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, bu süreçte yeniden başkanlık görevine talip olmayacağını açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Efes Selçuk tarihinde en uzun dönem görev alan başkan olan Karanfil, deneyimi ve bilgisiyle gençleşen ve birleştirici niteliğe sahip yeni bir yönetimi her zaman destekleyeceğini söyledi. İlçe Başkanı Mehmet Karanfil “Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel ile birlikte uyum ve kararlılıkla çalışarak önce Belediyemizi AKP zihniyetinden geri aldık. Sonrasında ise yine aynı uyum ve kararlılıkla sürdürdüğümüz çalışmalarımızda Efes Selçuk’ta hem partimiz hem de Cumhurbaşkanı Adayımız olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu için tarihi bir oy ile başarı sağladık. Şimdi birlikteliği gençleşen ve güçlenen birleştirici bir delege yapısına ve yönetime devrederek önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde yeniden ve daha yüksek bir oy ile başarılı olma zamanıdır” dedi.

İlçe Başkanı Mehmet Karanfil “Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Örgütümüze kongre sürecimiz şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.