CHP Foça Belediye Başkan aday adayları tanıtıldı

CHP Foça Belediye Başkan aday adayları tanıtıldı

CHP Foça Belediye Başkan aday adaylarını üyelere tanıtmak amacıyla ilçe merkezinde bir toplantı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça Belediye Başkan aday adaylarını üyelere tanıtmak amacıyla düzenlenen toplantıların ikincisi ilçe merkezinde gerçekleştirildi. 2024 yerel seçimleri için başvuru yapan 19 aday adayından 14’ü kürsüden konuştu. 3 aday tanıtım görüntüleriyle yer alırken, ikisi toplantıya katılmadı.

salon-1.jpg

Foça Reha Midilli Kültür Merkezi’nde 24 Aralık Pazar günü saat 12.30'da başlayan toplantı yaklaşık 5 saat sürdü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programa geçildi. CHP Foça İlçe Başkanı Esen Çeşmeci’nin açış konuşmasını müteakip aday adayları kürsüye çıkarak, ayrılan 10’ar dakikalık zaman diliminde kendilerini anlatmaya çalıştılar. Konuşma sırası bir gün önce Yenifoça’da yapılan toplantıdakinin tam tersi olarak belirlendi. Aday adaylarından Ömer Babadağ, Yasemin Çiçek, Yavuz Efe, Baran Gezmiş Yıldırım, Gökhan Demirağ, Ayşe Yurdakul, Hasan Bahtiyar Akpir, Hakan Barçın, Günal Biçer, Tülin Koç, Filiz Taçbaş, Saniye Bora Fıçı, Muzaffer Karayılanoğlu ve Kerem Ziya Yangöz yönetim ve partililere kürsüden seslenirken, Bahadır Koçak, Gürol Türkmentepe ve Gökalp Müstecaplıoğlu gönderdikleri tanıtım videolarıyla kendilerini anlattılar. Fatih Gürbüz ve Ömer Faruk Tunca tanıtım programına katılmadı.

Olası bir ön seçim yada temayül yoklaması durumu için hazırlık niteliği taşıyan toplantının ardından aday adayları ve partililer Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı’na geçerek fotoğraf çektirdiler.

nihat-dirim-baris-ve-demokrasi-meydani.jpg

"İKİ KADEMELİ ÖN SEÇİM İSTİYORUZ"

CHP Foça İlçe Başkanı Esen Çeşmeci, 19 aday adayını örgütün karşısına çıkararak, aday belirleme yöntemi olarak tercih ettikleri önseçim öncesi tanıttıklarını söyledi. Esen Çeşmeci; “Foça İlçe Örgütü olarak bize gelen genelge doğrultusunda, önseçimle ilgili düşüncemizi rapor haline getirdik. Foça İlçe Örgütü olarak biz, tüm üyelerin katılımıyla iki kademeli ön seçim istiyoruz. Dün Yenifoça'da ağırlıklı olarak köyler ve Yenifoçalı üyeler, adaylarını tanıdılar. Bugün de Foça merkezde 19 aday adayımızı örgütümüzün karşısına çıkardık. Bütün aday adaylarımız örgütün içinden ve sandıktan çıkmak istiyor. İlerleyen günlerde genel merkezimizle bu konuyu netleştirerek inşallah sandığı koyacağız” dedi.

esen-cesmeci-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum