CHP Foça İlçe Başkanı'ndan 'adaylık' açıklaması

CHP Foça İlçe Başkanı'ndan 'adaylık' açıklaması

CHP Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada CHP Foça İlçe Başkanlığı için aday olmayacağını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz 20 Ağustos tarihinde yapılacak ilçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı. Ayla Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada; yönetim kurulu ile kadın ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte Atatürk ilkelerinden ödün vermeden 4 yıla yakın bir süredir görev yaptıklarına ve yeni dönem için görev alacak arkadaşlarına destek olacaklarına dair ifadelere de yer verdi.

ayla-yilmaz.jpg

Ayla Yılmaz’ın basın açıklaması şu şekilde;

“21 Aralık 2019 tarihinde seçildiğim CHP Foça İlçe Başkanlığı görevimi 20 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak ilçe kongresinde göreve talip olan arkadaşlarıma devredeceğim. Yeni dönem için aday değilim.

Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkelerinden ödün vermeden 3.5 yıldır yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile görevimizi yerine getirmeye çalıştık. Bu görevler süreli görevlerdir. Ben de birlikte sorumluluğunu üstlendiğimiz görevimizi yerine getirmeye çalıştım. Benimle yol yürüyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Siyasette ben değil biz olma yolunu seçerek çalışmalarımızı yapmaya çalıştık. Bu süre içinde yaşadığımız deprem, pandemi gibi olumsuz koşullarda bile görevimizi ihmal etmedik. İlçe başkanlığım döneminde yönetim kurulu üyelerime kadın ve gençlik kollarına, Belediye Başkanımız Fatih Gürbüz‘e, belediye çalışanlarına, meclis üyelerine, muhtarlarımıza ve Foçalılara destekleri için teşekkür ederim. Yeni dönemde görev alacak arkadaşlarımızın Cumhuriyet Halk Partisi’ni daha da yüceltecek çalışmalar yapacaklarından hiç kuşkum olmayacaktır. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi olarak bundan sonra da onlara destek olmaya devam edeceğim. Özünde insan olan siyasette küslük, kırgınlık ve ben olmaz. Hep biz varız ve biz olmaya devam edeceğiz. Saygılarımla”

Mevcut başkan Ayla Yılmaz bu açıklamayla aday olmayacağını duyururken, CHP Foça İlçe Başkanlığı için Esen Çeşmeci’nin bugün Saat 19.00’da partililerin eşliğinde Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı’nda adaylık ilanı yapması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.