CHP Foça İlçe Yönetimi partililerle buluştu

CHP Foça İlçe Yönetimi partililerle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Başkanlığı tarafından genişletilmiş üye toplantısı gerçekleştirildi.

CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve Belediye Başkan Adayı Saniye Bora Fıçı, ilçe örgütü üyelerine hitaben konuştu.

BU YEREL SEÇİM 2028 GENEL İKTİDAR YOLCULUĞUNUN BAŞLANGICI

Yerel seçim koordinasyonu için yapılacaklar ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler paylaşan CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, ‘‘İlçemizin ilk kadın adayına hepimiz destek olacağız. Bu yerel seçim zannetmeyin ki bir yerel seçim, bu yerel seçim 2028 genel iktidar yolculuğunun başlangıcı. Var mıyız Saniye Bora Fıçı’yı belediye başkanı yaparak bu yolculuğa çıkmaya? O zaman durum belli; kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız’’ dedi.

İlçe Başkanı Günal Biçer konuşmasının sonunda Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e, belediye başkanlığı süresince Foça’ya kattığı tüm değerler için teşekkür plaketi sundu.

foto-3.jpg

KİŞİLERE DEĞİL AMA TOPLUMA HİZMET ETTİK

Mart ayı sonunda görev süresini tamamlayacak olan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, genel merkez tarafından göreve atanan yeni CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer’e ve ilçe yönetimine başarılar ve hayırlı olması dileklerinde bulundu. Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, ‘‘Birlikte görev yaptığım ilçe örgütüme ve belediye meclis üyelerime sonsuz teşekkür ediyorum. Çok zor ama güzel bir 5 yıl geçirdik, keyifli işler yaptık. Kişilere değil ama topluma hizmet ettik. Belediye Başkanlığımda hiçbir zaman pişman olmadan emek vermekten elimi çekmedim. Her zaman yanımda olan kıymetli eşim, çok fazla görmeden büyüttüğüm kızlarım ve oğluma çok teşekkür ederim. Sokakta olup beni yalnız bırakmayan kıymetli Foçalılar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin gerçek kahramanları gençler ve kadınlar hepiniz hakkınızı helal edin. Adayımız Saniye Bora Fıçı’nın ve Cumhuriyet Halk Partimizin Foça’da 8. dönemde de seçimi kazanması için tüm gücümüzle çalışacağız’’ dedi.

ŞİMDİ DAHA FAZLA BİRLİK VE DAYANIŞMA ZAMANI

Foça’da gerçekleştireceği çalışmalar hakkında genel hatlarıyla bilgiler veren CHP Foça Belediye Başkan Adayı Saniye Bora Fıçı, ‘‘Ben yalan haberlerle, provokasyonlarla değil; gerçeklikle şeffaflıkla karşınızdayım. Çünkü ben bu toprakların gururlu kızıyım. Şimdi daha fazla birlik ve dayanışma zamanı. Karşımıza çıkan her türlü engeli yine sizlerin desteği ile aşacağız. Partimiz ve Foça’nın geleceği için hep birlikte çalışacağız. Bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara karşı daha da kenetleneceğiz’’ dedi.

MERHUM BELEDİYE BAŞKANLARI SAYGI VE ÖZLEMLE ANILDI

Foça’nın çok sevilen geçmiş dönem merhum CHP’li Belediye Başkanları; 2022 yılında vefat eden Nihat Dirim ve 2023 yılında vefat eden Ali İlçan, saygı ve özlemle anılırken salonda duygusal anlar yaşandı.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde, 28 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıya katılanlar arasında; ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, meclis üyesi adayları, geçmiş dönem ilçe başkanları, geçmiş dönem belediye başkanları ve parti üyeleri yer aldı.

foto-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.