CHP Foça'da Bayramlaşma

CHP Foça'da Bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Örgütü İzmir Milletvekilleri Atilla Sertel, Mustafa Balbay ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın katılımı ile bayramlaştı.

CHP Foça İlçe Örgütü, Ramazan Bayramı dolayısıyla parti binasında bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.Bayramlaşma törenine CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'nin yanı sıra İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Başkanı Günal Biçer, Seyrek eski Belediye başkanı Nurgül Uçar , ilçe b yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer partililere hoş geldiniz dedi ,bayramlarını kutladı Biçer " Artık eski bayramlar gibi değil Cumhuriyet tarihimizde ilk defa hayatımızı karartıp aklıyor gibi yapan yobaz zihniyete karşı çok ciddi mücadele ediyoruz" dedi

Partilerin bayramını kutlayan Belediye Başkanı Gökhan Demirağ " Ülkemizde her gün yaşanan olayları görüyoruz, Cumhuriyet Halk partisine daha büyük bir sorumluluk yüklenmiştir. Ne kadar gerçekci ve haklı olduğumuz bir kere daha ortaya çıkmıştır. Kötü yönetiliyoruz ülkemizin geldiği durum ortada ," dedi


CHP İzmir Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu üyesi Atila Sertel, partilerle bayramlaştı. Sertel bulunduğu KİT komisyonu ile ilgili partililere bilgiler verdi. Sertel, KİT'lerin neresinden tutulursa tutulsun çürümüşlükle karşılaşıldığını söyledi.

Sertel " Sizleri mecliste temsil ediyorsam bunu sizlere borçluyum, hayatım boyunca hiç bir kimseden hiç bir makamı talep etmedim. Komisyonda olmam sebebi ile araştırmalarda hangi Ak partili eski milletvekili ,bakan, bürokratların yönetici olduğu hangi kurumu tutsanız lime lime dökülüyor. Dibine kadar batmışlar . Ortak hedefleri iktidardan nemalanmak. Bu düzen’e göz yummayacağız. Halkın cebine göz dikenlerden hesap sormaya devam edeceğiz” dedi.Sertel TRT ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi.


Partililerle bayramlaşan Mustafa Balbay Hükümet politikalrını eleştirdi, gündem ile ilgili bilgiler verdi.

Bayramlaşmanın ardından toplu resim çektiren partililer milletvekillerini uğurladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.