CHP Foça'da Çeşmeci dönemi başladı

CHP Foça'da Çeşmeci dönemi başladı

CHP Foça İlçe Örgütü’nde yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu yapılan törenle görevi devraldı. Tören sonunda yeni İlçe Başkanı Esen Çeşmeci, görevi devraldığı Ayla Yılmaz’ı çiçeklerle uğurladı.

İlçe Merkezi’ndeki parti binasında yapılan törene eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, partili meclis üyeleri, bazı eski ilçe ve belediye başkanları ile partililer katıldı.

20 Ağustos 2023 tarihinde yapılan ilçe kongresinde yeni İlçe Başkanı olarak seçilen Esen Çeşmeci görevi Ayla Yılmaz’dan devralırken yaptığı konuşmada partisinin kurtuluşun ve kuruluşun partisi olduğunu, işlerinin zor olduğunu ama başaracaklarını dile getirdi.

devir-teslim.jpg

Esen Çeşmeci "Bundan tam 100 yıl önce Anadolu' da vatanını seven gençleri örgütleyerek Kurtuluş Savaşı’nı veren ve bu savaşı kazandıktan sonra Türkiye Cumhuriyetini kuran Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını saygıyla yad ediyorum. Ruhları şad olsun. Mayıs ayındaki seçimlerin ardından parti genel merkezimizin gönderdiği program kapsamında kurultay öncesi çalışmalar, delege seçimleri ve kongreler başladı. Delege seçimlerinde birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugünkü değişikliğin önemli aktörleri onlardır. Bugün görevi teslim alıyoruz. Ne yapacağımızı biliyoruz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Ama bu konuda tecrübeli arkadaşlarımla birlikte en iyisini yapacağımızdan hiç şüphem yok" dedi.

ugurlama-2.jpg

Görevi devreden eski ilçe başkanı Ayla Yılmaz da yeni yönetime başarılar dilerken destek mesajı da verdi. Ayla Yılmaz "21 Aralık 2029’da yönetimimizi kurduk. Yaklaşık 4 yıllık bir süre arkadaşlarımızla birlikte çalıştık. Deprem gibi, pandemi gibi çok sıkıcı, üzücü yorucu süreçler yaşadık. Bu süreçte birlikte görev yaptığım yönetim kurulu , kadın ve gençlik kolları üyelerine tekrar teşekkür ediyorum. Yeni yönetime gelen arkadaşlarımız partimizin sahibi olan insanlardır. Partimizi daha ileriye taşımak için çaba harcayacaklardır. Bizde elimizden geldiğince size destek vermeye çalışacağız. Hepinize başarılar diliyorum. CHP bizim partimizdir" dedi.

Devir teslim töreninin tamamlanmasının ardından yeni ilçe yönetimi Esen Çeşmeci başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.