CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Antalya’da

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Antalya’da

Muratpaşa Belediyesi’nin yarın Ziya Gökalp Parkı’ndan gerçekleştireceği toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde Antalya’ya geldi.  

CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Çetin Osman Budak’ın eşlik ettiği Kılıçdaroğlu’nu havalimanında CHP İl Başkanı Mustafa Erdem başta olmak üzere CHP Antalya Milletvekilleri Niyazi Nefi Kara, Devrim Kök, Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve CHP’li belediye başkanlarıyla birlikte çok sayıda partili karşıladı. 
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, havalimanında kendisini karşılamaya gelen bir partilinin 5 aylık bebeği Toprak Ali Ekici’yle de yakından ilgilendi. 
Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Erdem ve Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal eşliğinde havalimanından geceyi geçireceği Akra Otel’e hareket etti. CHP Lideri, yarın Muratpaşa Belediyesi’nin toplu açılış ve temel atma töreni öncesinde turizmcilerle biraraya gelecek, Muratpaşa Belediyesi’nin hizmete açtığı Erdal İnönü Kent Parkı içinde yer alan Türkiye Harp Malulleri, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şubesi’ni ziyaret edecek.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.