CHP Genel Merkez görevlendirdi: İzmir'den iki genel başkan yardımcısı sorumlu olacak

CHP Genel Merkez görevlendirdi: İzmir'den iki genel başkan yardımcısı sorumlu olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda seçim bölgelerinde genel başkan yardımcıları görevlendirildi.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için CHP Genel Merkezi koordinasyonun sağlanabilmesi amacıyla illeri bölüştürme kararı aldı. Seçimlerde koordinasyon ve sandık güvenliğini ön planda tutmayı hedefleyen parti, seçim bölgelerinin belirlenmesi sürecinde sorun yaşanmaması amacıyla, seçim bölgeleri Genel Başkan Yardımcılarına eşleştirildi.

bulent-tezcan-erdogan-turkiye-yi-kaybetmemeni-15540753-amp.jpg

İZMİR'İN SORUMLULARI BELİRLENDİ

CHP'nin 8 genel başkan yardımcısı arasında yer alan Bülent Tezcan, Engin Özkoç, Faik Öztrak, Muharrem Erkek, Oğuz Kaan Salıcı, Onursal Adıgüzel, Selin Sayek Böke ve Veli Ağbaba, illerin dağıtıldığı süreçte görev aldılar.

chp-li-muharrem-erkek-adaletsizlik-salgininda-yeni-varyantlar-dogdu-971409-5.jpg

İzmir için ise Bülent Tezcan ve Muharrem Erkek görevlendirildi. İzmir'inBalçova, Buca, Çeşme, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Konak, Menderes, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk, Torbalı ve Urla ilçelerini kapsayan 1. seçim bölgesi için Bülent Tezcan, Aliağa, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Bornova, Çiğli, Dikili, Foça, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menemen, Ödemiş ve Tire ilçelerini içeren 2. seçim bölgesi için ise Muharrem Erkek görevlendirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.