CHP Güzelbahçe 23 Nisan'ı kutladı!

CHP Güzelbahçe 23 Nisan'ı kutladı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Güzelbahçe İlçe Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda temsiliyetle gerçekleşen törene CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Belediye Meclis Üyeleri, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı. Çelenk Sunumunu İlçe Bşakanı Çağlayan Bilgen ile birlikte Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce gerçekleştirdi.

imgl4450.jpg

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen konuşma yaptı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılına vurgu yapan Bilgen, ''Dünyada armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. yılındayız. Tüm çocuklarımıza armağan olsun. Bu bayram aynı zamanda 'Ulusal Egemenlik' günüdür. Çünkü egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Ulusal egemenlik bir ulusun namusu, şerefi ve onurudur. Biz bu ülkenin kurucusu ve kurtarıcısı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün evlatları olarak diyoruz ki; kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan CHP'nin İzmir örgüt ve yöneticileri olarak kanımızın son damlasına kadar kurduğun bu laik Türkiye Cumhuriyeti'ni ve devrimlerini sonsuza dek koruyacağımıza ant içiyoruz''dedi. Törenin sonunda katılımcılar, Atatürk Çocukları Marşı'na bayraklarıyla tempo tuttu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.