CHP Güzelbahçe Merkez Seçim Ofisi Açılıyor

CHP Güzelbahçe Merkez Seçim Ofisi Açılıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce merkez seçim ofisinin açılışı yarın gerçekleştirecek.

31 Mart yerel seçimleri öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe Belediye Başkanı adayı Mustafa İnce, Yalı mahallesi Mithatpaşa caddesi üzerinde bulunan merkez seçim bürosunun açılışını yarın saat 13.00’da yapacak.

untitled-1.jpg

Başkan İnce, “ Yalı, Atatürk, Yelki, Yaka, Çamlı ve Payamlı Mahalleleri olmak üzere toplam 6 mahallemizde seçim bürolarımız hazır, Seçim bürolarımızı belirlendik ve giydirme işlemleri tamamlandı. 3 aracımızı giydirme işlemi de tamamlandı. İlk açılışı Merkez Seçim Büromuz olan Yalı Mahallesi’nde yapacağız. Ardından diğer mahallelerimizde bulunan seçim bürolarını da açıp 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarımızı hızlandıracağız. Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ziyaretlerini tamamladık. Onların Güzelbahçe ile ilgili fikir ve düşüncelerini aldık. Biz tüm Güzelbahçelilerin ortak aklıyla, talep ettikleri işleri yaptık ve yapacağız. Güzelbahçelilerin istemediği hiçbir şeyi yapmadık. Tüm çabamız daha güzel bir Güzelbahçe yaratmak. Ekibimizle birlikte bunun için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Yarın büyük bir şölenle Merkez seçim büromuzu açacağız. Bu şölene tüm Güzelbahçeli halkımızı davet ediyorum. Gelin bu demokrasi şöleninde bir olalım, birlik olalım, hep birlikte Güzelbahçemizi daha da güzelleştirelim” dedi.

CHP Güzelbahçe Merkez Seçim bürosunun, yarın (16 Şubat 2019) saat 13.00’da Yalı mahallesi Mithatpaşa caddesi No: 108/A-B adresinde açılışı gerçekleşecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.