CHP Heyeti, Çeşme'deki yangın bölgesini inceledi

CHP Heyeti, Çeşme'deki yangın bölgesini inceledi

Çeşme'deki yangın bölgesinde incelemelerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'a Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran eşlik etti.

Nilda Altın Okay- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar ile birlikte Çeşme'deki yangın bölgesinde incelemelerde bulundu.

fxsufinvsaac77k.jpg

Ali Öztunç, incelemelere ilişkin paylaşımında "Çeşme’de İl Başkanımız Deniz Yücel, Belediye Başkanımız Ekrem Oran ve milletvekilimiz Sevda Erdan Kılıç ile yangın bölgesinde incelemelerde bulunduk. Bu yangınlara müdahale aşamasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz…" ifadelerini kullandı.

fxsufinvuaelgnx.jpg

Sevda Erdan Kılıç, konuyla ilgili olarak "Genel Başkan Yardımcımız Ali Öztunç, İl Başkanımız Deniz Yücel, İlçe Başkanımız Sait Kavasoğullar ve Belediye Başkanımız Ekrem Oran ile birlikte Çeşme‘de çıkan orman yangınları sonrası yanan yerlerde incelemelerde bulunduk. Geçmiş olsun Çeşme" dedi.

fxsufinucaeqwqm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.