CHP heyeti, Tire Belediyesi'ni ziyaret etti

CHP heyeti, Tire Belediyesi'ni ziyaret etti

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Sekreteri Av.Sezgin Kaya, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Saniye Bora Fıçı ve CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, Tire'yi ziyaret etti.

Medya Ege- İlçeye ziyarette bulunan CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Sekreteri Av.Sezgin Kaya, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Saniye Bora Fıçı ve CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ı makamında ziyaret etti. Başkan Duran, "CHP Heyeti ile daha iyi bir Tire için fikir alışverişinde bulunup sohbet ettik" dedi.

fbrfeixweaoks8x.jpg

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Duran, "CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Sekreteri Av.Sezgin Kaya, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Saniye Bora Fıçı ve CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar Belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar. CHP Heyeti ile daha iyi bir Tire için fikir alışverişinde bulunup sohbet ettik. Nazik ziyaret için kendilerine teşekkür ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz" ifadelerini kullandı.

fbrfeiqwyamfhys.jpgfbrffqaxiaopaj2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.