CHP heyetinden İzmir'e “geçmiş olsun” ziyareti

CHP heyetinden İzmir'e “geçmiş olsun” ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel milletvekilleriyle birlikte deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz cuma günü İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama-kurtarma çalışmaları son hızıyla devam ederken,  CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel, CHP İstanbul Milletvekili ve PM Üyesi Yunus Emre, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve CHP 24.Dönem İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli de önceki akşam Ankara’dan deprem bölgesine gelerek arama- kurtarma çalışmalarını yakından takip etti. 

0-(6)-136.jpg

Depremzeleri ziyaret ettiler

CHP heyeti, Bornova Manavkuyu’da depremde yıkılan Barış Sitesi,Yağcıoğlu Sitesi, Rızabey Apartman’larında incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. Gecenin geç saatlerine kadar bölgede incelemelerde bulunan CHP’liler, çadırlarda barınan depremzedeleri de ziyaret ederek bir ihtiyaçlarının olup olmadığı konusunda bilgi aldılar, geçmiş olsun dileğinde bulundular. Ayrıca depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dilediler.

CHP heyeti ayrıca, Karabağlar Belediyesi'nin Şehit Bülent Kıyanç Parkı'ndaki yardım çadırını ziyaret etti. Çalışmalar hakkında Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'ndan bilgi alan CHP’liler, hizmetlerinden dolayı Başkan Selvitopu'na da teşekkür ettiler.

0-(7)-115.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.