CHP İl Başkanı Deniz Yücel: Yaralarımızı birlikte saracağız

CHP İl Başkanı Deniz Yücel: Yaralarımızı birlikte saracağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü, 30 Ekim 2020 depreminde hayatını kaybeden vatandaşların aileleriyle bir araya geldi

CHP İzmir İl Örgütü, 30 Ekim 2020 depreminde hayatını kaybeden 117 vatandaşın aileleriyle bir araya geldi.

y3.jpeg

Bayraklı Belediyesi Havuz Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada, CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve parti yöneticilerinin yanı sıra CHP Parti İzmir Milletvekilleri Ednan Arslan, Atilla Sertel, Bedri Serter ve Özcan Purçu ile Bayraklı ilçe örgütü yer aldı.

y5.jpeg

Buluşmada, depremde hayatını kaybeden vatandaşların aileleri dinlenirken acılarına da bir kez daha ortak olundu.

y7.jpeg

Buluşmaya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan İl Başkanı Deniz Yücel, “İzmir depreminde yakınlarını kaybeden depremzede ailelerle bir araya geldik. Gidenlerin asla geri gelmeyeceğini de acıların paylaşarak, dayanışarak hafifleyeceğini de çok iyi biliyoruz. İlk gün söylediğimiz gibi yaraları birlikte saracağız” dedi.

y00.jpeg

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ise buluşmaya ilişkin "CHP İzmir İl Başkanlığımızın organizasyonunda; 30 Ekim İzmir Depremi’nde yakınlarını kaybeden, maddi ve manevi zarara uğrayan depremzedelerimizle buluştuk. Biz büyük bir aileyiz ve acılarımızı ancak birlik ve dayanışma ile hafifleteceğimizin farkındayız." açıklamasını yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.