CHP İl Başkanı Deniz Yücel'den örgüte uyarı!

CHP İl Başkanı Deniz Yücel'den örgüte uyarı!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekilliği seçimiyle ilgili tartışmalar üzerine konuya el atarak örgüte uyarılarda bulundu.

Nisan ayında gerçekleşecek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekilliği seçimi öncesi Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün yaptığı bir açıklamada "Ben istiyorum, talibim. Bunun kararını meclis verecek" şeklindeki sözleri parti içinde tartışma başlattı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, örgüte seçimin kamuoyu önünde konuşulmaması hakkında uyarılarda bulundu.

Yücel’in il yönetimi, ilçe başkanları, belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin yer aldığı WhatsApp grubuna açıklama yaparak uyarıda bulundu.

yucel-den-orgute-flas-uyari-bir-daha-bu-konu-hakkinda-konusmayin-h277836-fd232.jpeg

Yücel, mesajında “Değerli arkadaşlar, bir kaç gündür basın ve kamuoyu önünde bir "grup başkan vekilliği" tartışması başladı. Biz grup toplantılarımızda her konuyu konuşabiliriz. Ancak parti içi meselelerin basın ve kamuoyu önünde konuşulması ve tartışılması yanlıştır ve tüzüğümüze göre yasaktır. Bu durum demokrasiyle yada ifade özgürlüğüyle de çelişmez. O yüzden şu andan itibaren bu konu hakkında hiç bir meclis üyemizin basın ve kamuoyu üzerinden bir daha açıklama yapmamasını ve mesaj vermemesi hususunda, tüm meclis üyelerimizden ve belediye başkanlarımızdan gereğini rica ederim.” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.