CHP İl Başkanı Yücel, Gaziler Gününü kutladı

CHP İl Başkanı Yücel, Gaziler Gününü kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Gaziler günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

"Vatanın kurulmasında, kurtarılmasında ve korunmasında borcumuzu ödeyemeyeceğimiz, minnetimizi tarif edemeyeceğimiz bir makamdır Gazilik" sözlerine yer verdiği mesajında, Yücel şunları dile getirdi;

Vatanımızın kurtarılması, Cumhuriyetimizin kurulması ve bugüne kadar gelen süreçte her türlü düşman ve tehdide karşı korunmasında, canını hiçe saymış tüm Gazilerimiz bizim başımızın tacı ve yarınlarımızı borçlu olduğumuz kahramanlarımızdır.

Bu eşsiz vatanın, bu güçlü cumhuriyetin, bağımsızlığımızın nasıl kazanıldığının ve inşa edildiğinin en büyük göstergesidir  Gazilerimiz. Cepheye ve vatani görevini yapmak için asker ocağına giderken geride eşini, evladını, anne ve babasını bırakarak bu kutsal göreve koşarak gitmişlerdir.  Vatanın namusu, bağımsızlık, özgürlük ve cumhuriyet için kendi canlarını hiçe sayarak çarpışan, görev yapan  Gazilerimiz, Şehitlerimizle birlikte bizim en kıymetli değerlerimizdir.

Vatanın kurulmasında, kurtarılmasında ve korunmasında borcumuzu ödeyemeyeceğimiz, minnetimizi tarif edemeyeceğimiz bir makamdır Gazilik. Bu makama ulaşmış olan başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bugün aramızda olmayan tüm Gazilerimizi özlem ve rahmetle anıyor, Gazilik unvanını almış ve hayatta olan tüm kahramanlarımıza da minnetimizi sunuyor, hayatlarının her anında Cumhuriyet Halk Partisi olarak yanlarında olduğumuzu ifade etmekten onur duyuyorum.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.